Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1631 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

20% korting op Zuiver, Dutchbone & Bold Monkey | BLACKFRIDAY20

Ontdek designmeubelen van Zuiver, Dutchbone en Bold Monkey nu met 20% korting

Waar stijl en comfort samenkomen, komen Zuiver, Dutchbone en Bold Monkey om de hoek kijken. In de collectie bij Intens Wonen vind je diverse designmeubelen van deze toonaangevende merken.

Black Friday DEAL: 20% korting met code BLACKFRIDAY20

Van 24 tot en met 27 november vieren we Black Friday met een exclusieve korting van 20% op Zuiver, Dutchbone en Bold Monkey. Voer de code BLACKFRIDAY20 in bij het afrekenen voor een flinke prijsverlaging.

Ruime keuze uit brede sellectie 

Intens Wonen biedt een hele brede selectie die geldt voor deze kortingscode. Alle producten die meedoen vind je op deze pagina. Het enige dat uitgesloten is, zijn de nieuwe collecties van deze merken.

Ontdek jouw favorieten

Of je nu op zoek bent naar verfijnde zitmeubelen, opvallende decoratieve stukken of functionele meubelstukken, Intens Wonen heeft alles wat je nodig hebt. Ontdek alle items die in deze Black Friday DEAL zitten.

Beperkt geldig: sla nu je slag

Wacht niet te lang, want deze Black Friday DEAL is slechts voor een beperkte tijd geldig. Verrijk je interieur met tijdloze meubels en bespaar terwijl je investeert in de kwaliteit die Intens Wonen biedt.