Nieuwsitems

Wat is Rustic Rattan van Riviera Maison?!

Rustic Rattan is de naam die wij geven aan het materiaal dat wij gebruiken voor de Slimit meubels en accessoires van Riviera Maison. Het is een 100% natuurlijk materiaal dat een vergrijsde look heeft gekregen door de natuurlijke kleuring. De klant koopt een product dat met veel handwerk is gemaakt en dat alleen maar nog mooier wordt met de jaren. Het zijn tijdloze producten die op vele manieren te gebruiken zijn. Bv de Cobblers Wharf Trunk doet bij ons dienst als salontafel maar is zeker ook een heel leuke opbergmand in een kinderkamer.

Riviera Maison Rustic Rattan

Proces van maken:
Het slimit is eigenlijk een soort ‘onkruid’ dat de bomen verstikt als het niet gekapt wordt. Het slimit dat tegen de bomen in Indonesië aangroeit wordt gekapt/geoogst en dan voor enkele weken in de modder gelegd. Daarna worden de strengen uitgezocht op dikte en worden dan gebruikt om onze meubels en accessoires te vlechten. Het slimit is dus een 100% natuurproduct. De kleur en dikte kunnen wij nooit garanderen. De natuurlijke uitstraling en juist de diversiteit in kleurschakeringen geven deze meubels en accessoires een unieke uitstraling. De meubels en accessoires worden gemaakt door lokale bevolking in Indonesië waarbij elk dorp weer zijn specialiteit heeft.

Riviera Maison Rustic Rattan

 -100% natuurlijk materiaal.
- Door de natuurlijke elementen gekleurd.
- Vlechtwerk wordt door lokale bevolking gedaan. Elk dorp heeft zijn eigen specialiteit.
- Door de natuurlijke kleur past het in bijna elk interieur.
- Product kan bij aflevering een andere kleuring/dikte hebben dan wat bijvoorbeeld de klant al heeft staan in huis. Dit is door de wijze van kleuring door de modder en het handwerk heel normaal.

Interesse in de Rustic Rattan producten van Riviera Maison, kijk dan eens op Riviera Maison Rustic Rattan.
  Intens Wonen     30-11-2018 14:02     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2015 - 2019 Intenswonen.nl