Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1549 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Autostoel

Kinderautostoel kopen voor onderweg? Autostoeltjes zorgen voor de nodige veiligheid in de auto. Een aangezien er ontelbaar veel verschillende auto’s op de mark te koop zijn, moet het assortiment autostoeltjes erbij passen. Intens wonen biedt een unieke selectie stoeltjes aan waarmee je samen met jouw kind veilig de weg op kunt. Bekijk onze selectie betrouwbare autostoelen of lees verder voor meer productinformatie.

Isofix bevestiging kinderautostoel

De kinderautostoelen uit ons assortiment, zijn allemaal voorzien van een zogeheten Isofix bevestiging. Isofix is een bevestigingssysteem waarmee de autostoel direct op het chassis van de auto gemonteerd wordt. Dit systeem zorgt ervoor dat de autostoel op een solide manier bevestigd is. Deze Safetyfix is goedgekeurd volgens de ECE R44-04 normen. Dit zijn wettelijke richtlijnen om de veiligheid van een kinderautostoel te waarborgen.

Bezoek ons!

Willen jullie samen een bezoek brengen aan onze woonwinkel? Dat kan! Kom gezellig shoppen bij ons in de showroom. Zo kunnen jullie de autostoeltjes van dichtbij bewonderen en de stoeltjes vergelijken met elkaar. Wij staan klaar voor persoonlijk advies.

Kinderstoel kopen

Kinderstoel kopen vanuit onze website? Bestel snel en eenvoudig jouw nieuwe stoel. Profiteer van onze mogelijkheden voor een gratis verzending. Voor vragen over onze producten kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!