Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1576 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Kinderbed

Een kinderbed kopen gaat veel aandacht en tijd in zitten. En dat begrijpen wij bij Intens Wonen. Want een nieuw bed krijgen is een belangrijk moment. Het is zoveel meer dan alleen een slaapplek. Wanneer jouw kind een bepaalde leeftijd bereikt, kunnen jullie samen shoppen voor een passend design en inrichting. Een bed dat een verlengde van het karakter van jouw kind zal zijn. Het middelpunt van de slaapkamer die speciaal van hem of haar is. Overdag een creatieve, speelse omgeving en 's avonds een kamer om in alle rust bij weg te dromen.

Assortiment kinderbedden

Dat zijn nogal wat verwachtingen die gesteld worden aan dit product. Maar met het assortiment van Intens Wonen heb je de keuze uit een diverse selectie juniorbedden. Een uitgebreid aanbod bestaande uit verschillende modellen en prijsklassen. Bedden gemaakt van uiteenlopend materiaal, diverse kleuren en maten. Wanneer het tijd is voor een groter bed kun je bij ons terecht! Zo kun je bij ons het allereerste echte bed kopen voor jouw kleine dreunis. Maar ook voor een groot stoer bed voor jouw snelgroeiende tiener, kun je bij ons terecht!

Kinderkamer selectie bekijken

Willen jullie samen een bezoek brengen aan onze woonwinkel? Dat kan! Kom gezellig shoppen bij ons in de showroom. Zo kun je bijvoorbeeld ook onze selectie nachtkastjes en dekbedden bekijken om de slaapkamer compleet te maken! Wij ontvangen jullie met een ongedwongen sfeer, persoonlijk advies en uiteraard een hoop nieuwe kinderkamerinspiratie.

Kinderbed kopen

Kinderbed kopen? Bestel eenvoudig het nieuwe bed in onze webshop. Profiteer van onze mogelijkheden voor een gratis verzending. Heb je nog vragen over onze producten of kunnen we je helpen met interieuradvies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!