Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1576 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Kinderbureau

Voor een kinderbureau ben je bij Intens Wonen aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment kinderbureau 's aan. Om de focus en de creativiteit te stimuleren is het verstandig om een bureau te kopen voor de werkzaamheden van je kind. Met een eigen bureau wordt met deze werkplek het huiswerk maken aantrekkelijk gemaakt. Zo zal het bevorderlijk zijn voor de focus van je kind. Maar ook voor hobby's en creatieve bezigheden is een bureau een zijn fijne en vooral functionele werkplaats. Bekijk ons topassortiment of lees verder voor meer productinformatie.

Kinderbureau op maat

Intens Wonen heeft met zorg en aandacht een selectie kinderbureau 's samengesteld. Binnen deze selectie is gekozen voor bureaus die gemaakt zijn van verschillende materialen en geleverd in diverse kleuren. Hierdoor kunnen wij bureaus aanbieden in verschillende interieurstijlen. Boven kun je hierbij ook kiezen voor een bepaalde opzet van het bureau. Wil je een meubel voorzien van lades of open vlakken? Welke maat bureau past het beste in de kamer? Voor iedereen verschillen deze wensen. Daarom bieden wij een selectie uit van verschillende stijlen, maten, leeftijd doelgroepen, kleuren en prijsklassen aan. Zo kunnen wij iedereen een prachtig kinderbureau op maat aanbieden.

Ons assortiment bekijken

Willen jullie samen een bezoek brengen aan onze woonwinkel? Dat kan! Kom gezellig shoppen bij ons in de showroom. Zo kun je bijvoorbeeld ook onze selectie kinderstoel en kinderkamer accessoires bekijken om de werkplaats van het bureau compleet te maken!

Kinderbureau kopen

Kinderbureau kopen? Bestel eenvoudig jouw nieuwe bureau in onze webshop. Profiteer van onze mogelijkheden voor een gratis verzending. Heb je nog vragen over onze producten of kunnen we je helpen met interieuradvies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!