Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 10 (0 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Kinderkast

Een kinderkast kopen om de kinderkamer in te richten?  Een kinderkast is één van de grootste meubelen te vinden in de kinderkamer. Het staat dus altijd in het zicht waardoor het belangrijk is dat de kast de sfeer van het interieur complimenteert. Wil je dat de kast eruit springt, of houd je meer van een subtiele uitstraling? Bij Intens Wonen vind je de perfecte meubels voor de kinderkamer.

Assortiment kinderkasten

Intens Wonen biedt een divers assortiment aan bestaande uit verschillende soorten kinderkasten. Van kledingkasten tot commodes. Onze selectie biedt een variatie in prijscategorieën, interieurstijlen en leeftijdsgebonden meubels.

Selectie bekijken

Willen jullie samen een bezoek brengen aan onze woonwinkel? Dat kan! Kom gezellig vrijblijvend shoppen bij ons de showroom. Zo kun je bijvoorbeeld ook onze selectie kinderbed en kinderkamer accessoires bekijken om de slaapkamer compleet te maken! Wij ontvangen jullie in een ongedwongen sfeer, persoonlijk advies en uiteraard een hoop nieuwe kinderkamer-inspiratie.

Kinderkast kopen

Kinderkast kopen? Bestel eenvoudig jouw nieuwe kast in onze webshop. Profiteer van onze mogelijkheden voor een gratis verzending. Heb je nog vragen over onze producten of kunnen we je helpen met interieuradvies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!