Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1576 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Loopfiets

Kinderloopfiets kopen voor jouw kind? Een loopfiets is een goede manier om alvast te wennen aan het gebruik van een fiets. Met deze speciale kinderfiets wordt de basis gelegd voor Hollands fietsplezier op later leeftijd van jouw kleine. Wij bieden een selectie aan van diverse loopfietsjes van het merk Kinderkraft Uniq. Bekijk dit unieke assortiment of lees verder voor meer productinformatie.

Kenmerken kinderloopfiets

Intens Wonen heeft gekozen voor het merk Kinderkraft Uniq. Deze loopfietsjes hebben een lichtgewicht vanwege het houten frame. Deze balance bike weegt ongeveer 2,5 kg. Het zadel is in hoogte verstelbaar waardoor de hoogte aangepast kan worden op de groei. Het gebruik van de kinderloopfiets bevordert de ontwikkeling van het evenwicht.

Ons assortiment bekijken

Het is mogelijk om samen een bezoek te brengen aan onze woonwinkel? Wij hebben een prachtige showroom. Wij ontvangen jullie met een ongedwongen sfeer en waar nodig, persoonlijk advies.

Kinderloopfiets kopen

Kinderloopfiets kopen? Bestel eenvoudig een leuke tweewieler in onze webshop. Profiteer van onze mogelijkheden voor een gratis verzending. Wanneer we je nog kunnen helpen bij het voorzien van meer informatie, laat het ons dan weten. Je kunt altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.