Nieuwsitems

Inspiratie: de leukste ideeën voor wanddecoratie Inmiddels is je nieuwe inrichting bijna compleet. Een mooie bank, een bijpassende salontafel en een prachtige houten eettafel. Je bent tevreden met de mooie combinatie van interieuritems, maar je mist net even die persoonlijke touch. Een leuke manier om een persoonlijke touch aan jouw inrichting te geven is met wanddecoratie. In deze blog delen wij de leukste ideeën voor wanddecoratie met je.

Ideeën voor wanddecoratie


Met wanddecoratie kun je veel kanten op. Hoe maak je hierin een keuze? En welke wanddecoratie past in mijn huis? De eerste vraag die je jezelf stelt is: wat voor doel heeft de wanddecoratie? Heeft de decoratie vooral een praktisch doel of is het puur bedoelt om je huis te versieren?

Wandplanken


Jaren geleden werden wandplanken voornamelijk gebruikt voor praktische doeleinden. Bijvoorbeeld voor in de schuur als opbergplek voor klusmaterialen. Of in de bijkeuken om schoonmaakspullen op te bergen. Tegenwoordig zie je wandplanken, ofwel shelfmates, terug op diverse plekken in huis. En ze zijn echt niet alleen praktisch. De wandplanken van tegenwoordig zijn geweldige eyecatchers voor in het interieur. Je kunt de shelfmate helemaal aankleden in jouw eigen stijl. Bijvoorbeeld met een aantal leuke schilderijtjes, foto’s of planten. Net wat jij leuk vindt!

Klokken


Ook de klok is er tegenwoordig niet alleen meer voor het praktische doel. Hedendaagse klokken zijn veel meer dan dat. Of je nu een landelijk, modern of klassiek interieur hebt, klokken zijn er in diverse stijlen en materialen. Wat dacht je van een klok met een rustieke houten basis? Met zo'n klok breng je de natuur in jouw huis. Houd jij meer van vintage? Kies dan voor een mooie antiek-look klok. Een prachtige aanvulling op een vintage interieur.

Kunst aan de muur


Waar veel wanddecoratie voor praktische doeleinden wordt gebruikt, zijn er ook nog genoeg ideeën voor wanddecoratie die puur decoratief zijn. Ga bijvoorbeeld voor een mooie grote foto of een groot schilderij. Het leukste is natuurlijk als je een design kiest dat echt bij jou past. Ben je een autoliefhebber? Een groot schilderij met een retro Volkswagen busje staat geweldig in een eigentijds interieur. Of ga voor kleine schilderijtjes van plexiglas en maak een mooie combinatie van verschillende varianten. Wil je kleur in je huis brengen maar wil je niet dat het schilderij te veel opvalt? In dat geval is een abstract schilderij een uitstekende keuze. Kies een schilderij in de kleuren van jouw inrichting. Zo wordt jouw woning één mooi geheel.

Wanddecoratie bij Intens Wonen


Zoals je ziet zijn de ideeën voor wanddecoratie eindeloos. Ben je op zoek naar wanddecoratie voor in jouw huis? Bekijk de uitgebreide webshop van Intens Wonen en kies jouw favoriete items!
  Intens Wonen     10-01-2019 09:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2015 - 2019 Intenswonen.nl