Nieuwsitems

Interieurtips voor het najaar De woonmaand oktober is voorbij, maar dat betekent niet dat we de rest van het najaar niks meer aan het interieur mogen doen. Het najaar is het perfecte moment om een aantal dingen te veranderen in het interieur. Tijdens deze jaargetijde zit je immers veel meer binnen dan tijdens de zomer. De blaadjes vallen van de bomen en het begint weer te kriebelen om het interieur een upgrade te geven. Laat die wooninspiratie maar komen!


 

Interieurtips najaar

Wil jij jouw interieur veranderen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij geven je een aantal simpele interieurtips voor het najaar, waarmee je jouw interieur nieuw leven inblaast.

1) Kussens


Het grote voordeel aan kussens is dat je de sfeer in huis er makkelijk mee kunt verandert. De kussenhoezen kun je – als je wilt – zo vaak vervangen als je wilt. In de zomer is een kussenhoes in een heldere frisse kleur prachtig. Terwijl je in het najaar liever een knus gevoel in je woning creëert. Je kunt dit bereiken door enkel de kussenhoezen aan te passen. Kies voor kussenhoezen in een warme, herfstachtige kleur. Een kleine verandering met een groot resultaat.

2) Warme verlichting


Een sfeervolle ambiance creëren voor in de avond? De beste manier om dit te doen is door te spelen met de verlichting. Plaats bijvoorbeeld een stijlvolle lamp bij de bank. Of een wandlamp die een mooie schaduw op de muur maakt. Welke lamp je ook kiest, de kleur van het licht is bepalend voor de sfeer in huis. Voor een sfeervolle uitstraling ga je voor warme verlichting. Perfect voor een knusse sfeer in huis.

3) Woonaccessoires


Een laagdrempelige interieurtip voor het najaar, is gebruik maken van nieuwe woonaccessoires. En dat mag van alles zijn. Een bijzondere klok, een opvallende vaas of een grote plant maakt meteen verschil. Of kleed je woonkamer aan met geurkaarsen in mooie herfstkleuren. In verschillende bruintinten bijvoorbeeld. Hoewel dit maar kleine aanpassingen zijn, brengen ze meteen nieuw leven in je interieur.

4) Vloerkleed


Een vloerkleed neerleggen is een gemakkelijke manier om de woonkamer om te toveren tot een knusse plek. Het brengt een gezellige sfeer in huis. Daarnaast is het lekker warm aan je voeten als je ’s avonds op de bank zit. Geen koude vloer onder de bank, maar een lekker warm kleed. Vloerkleden zijn er in diverse stijlen en materialen. Wil je een lekker warm en knuffelachtig kleed? Ga dan voor de hoogpolige wollen variant. Warme voeten tijdens de winter gegarandeerd. Welke interieurtip voor het najaar ga jij toepassen?
  Intens Wonen     22-11-2018 13:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2015 - 2019 Intenswonen.nl