Kasten /

Specials

Naast ons uitgebreide assortiment aan fraaie, eigentijdse kasten vind je bij Intens Wonen ook unieke kasten. Van deze ‘Specials’ is er echt maar één verkrijgbaar. De authentieke, handgemaakte kasten zijn afkomstig uit India. Interesse in onderstaande Special? We raden aan om langs te komen in onze winkel om de bijzondere afwerking met eigen ogen te bekijken. We leveren de speciale kasten binnen 1 á 2 weken.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Speciale kasten van Intens Wonen

Wij zijn uiteraard ontzettend trots op ons uitgebreide assortiment aan kasten in verschillende stijlen, vormen en maten. Toch hebben onze ‘Specials’ een bijzonder plekje in onze winkel. Op deze pagina bieden wij verschillende unieke kasten aan die je nergens anders kunt vinden. De kasten worden handgemaakt in India, wat de ‘Specials’ een fraaie, verweerde look geeft.

Kom langs in onze winkel

Interesse in de huidige ‘Special’ van Intens Wonen? We adviseren je even naar de winkel te komen om de kast met je eigen ogen te bekijken. Even met je hand over het houtsnijwerk gaan, het openen van de deur, de geur van het hout en het vasthouden van het gedetailleerde handgreepje is juist datgene wat onze ‘Specials’ zo mooi maakt. Je vindt onze winkel aan de Diessenseweg 13 in Hilvarenbeek. Meer weten over onze huidige special? Bel dan naar de winkel, via telefoonnummer 013 - 590 8582, of mail naar info@intenswonen.nl.


Laatst bekeken producten

0
Onbeperkt
Hoogte 0 cm
Hoogte cm
Breedte 0 cm
Breedte cm
Diepte 0 cm
Diepte cm

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2015 - 2019 Intenswonen.nl

►Let op: PostNL BE & NL. Houd er rekening mee dat PostNL vertraging ondervindt bij het ophalen van pakketten bij depots, waardoor de eerste scan van uw zending tot vijf werkdagen kan worden vertraagd.

Alle pakketten welke klaar staan voor PostNL gaan bij ons elke dag de deur uit, al geeft de zending soms andere info aan.

De pakketten welke vertraging hebben, krijgen voorrang van PostNL!!! 

Check hier uw zending: Track&Trace