Nieuwsitems

Inspiratie: leuke tv meubel ideeën We vinden het allemaal fijn: een heerlijk avondje op de bank voor de tv. Even relaxen na een lange werkdag doet ons allemaal goed. Met een nieuwe aflevering van je favoriete serie of een spannende film. Heerlijk. In de meeste huishoudens wordt de tv veel gebruikt en heeft deze een prominente plek in huis. Wil je de tv-hoek bij jou thuis nog leuker maken? Met een stijlvolle tv meubel geef je de tv hoek gemakkelijk een make-over. In deze blog delen we een aantal leuke tv meubel ideeën met je.

Tv meubel ideeën


Tv meubels worden vaak slechts gezien als oppervlak om je tv op te zetten. Waar tegenwoordig steeds meer mensen kiezen voor een tv aan de muur, is een tv meubel inderdaad niet altijd nodig. Toch kan het een mooie aanvulling zijn! De aanwezigheid van een tv meubel kan veel doen voor de uitstraling van je zithoek. Een tv meubel met een lege ruimte eronder ziet er in veel gevallen kaal uit. Alsof er iets ontbreekt. Met onze tv meubel ideeën is jouw tv-hoek zeker geen kale bedoeling!

Een tv meubel met deuren


Naast stijlvol kan een tv meubel ook heel praktisch zijn. Een tv meubel met deuren is daar een mooi voorbeeld van. Zo’n tv meubel is ideaal om spullen in op te bergen. Denk hierbij aan de afstandsbediening en een eventuele games, maar ook onderzetters en waxinelichtjes kun je hierin kwijt. Zo heb je al jouw spulletjes voor een relaxed tv-avond altijd gemakkelijk bij de hand en alles ligt netjes opgeruimd in de kast.

Tv meubel met open vakken


Wil je een tv meubel maar wil je liever niet dat deze te veel ruimte in beslag neemt? In dat geval is een tv meubel met open vakken een uitstekende keuze! Door de vakken krijgt het tv meubel een heel open uitstraling. Je maakt zo'n tv meubel extra leuk door de planken aan te kleden met leuke accessoires. Denk bijvoorbeeld aan plantjes of een paar waxinelichtjes. Een leuke finishing touch om jouw tv-hoek aan te kleden!

Diverse stijlen


Zoals je ziet zijn er genoeg tv meubel ideeën. Net als alle andere meubels zijn tv meubels er in verschillende stijlen. Houd je van landelijk of klassiek? Of gaat jouw voorkeur uit naar een minimalistische of moderne tv meubel? Wat jouw smaak ook is, bij Intens Wonen vind je tv meubels elke stijl. Zo is er altijd wel een tv meubel dat helemaal bij jouw smaak en in jouw interieur past!
  Intens Wonen     05-02-2019 12:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2015 - 2019 Intenswonen.nl