Urban Sofa hoekbank

Rechtstreeks van de fabriek geleverd, geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

 

 

Als consument ben je natuurlijk op zoek naar de beste kwaliteit meubelen voor de beste prijs. UrbanSofa speelt hier op in met een unieke meubelformule: fabrieksverkoop van kwaliteitsmeubels geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Als vooruitstrevend meubelmerk brak UrbanSofa als eerste in Nederland al in 2011 met de traditionele en statische meubelhandel. Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren slaan we veel dure schakels in het leveringsproces over. De marges die importeurs en groothandels maken komen zo te vervallen en hoge kosten voor op- en overslag zijn niet meer nodig. De winst is voor jou als consument. Zo wordt je nieuwe bank wordt geheel naar jouw wensen geproduceerd in onze Europese topfabriek en rechtstreeks afgeleverd bij jouw UrbanSofa verkooppunt. Het verkooppunt verzorgt de rest van het traject en bezorgt je nieuwe bankstel bij je thuis. Zo simpel is het: European quality, straight from our factory.

De mooiste eettafelssalontafels en hoektafels van prachtige materialen rechtstreeks van de meubelfabriek naar Intens Wonen. Omdat ze de gehele productie in eigen hand hebben kunnen ze al de meubels produceren met aandacht voor mens en milieu. Iedere stap in de keten wordt continu bewaakt. Zo gebruiken ze voor de bankstellen uitsluitend hardhout uit duurzaam beheerde Duitse bossen. Lekker dichtbij en voorzien van de beste keurmerken. Een ander mooi voorbeeld is de tapijtproductie in India. Alle vloerkleden worden geproduceerd onder toezicht van Stichting Care en Fair. 

Rechtstreeks van de fabriek…

Urban Sofa Gevel
 

Wat scheelt dat?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar door het uitschakelen van de tussenhandel loopt jouw winst op tot wel 50%! Hoe kan dat? In de traditionele meubelhandel zijn veel partijen betrokken bij het leveren van je nieuwe zitbank of eettafel. Partijen die allemaal wat moeten verdienen. Je nieuwe bankstel of eettafel wordt geproduceerd in de fabriek, gaat via de transporteur en importeur naar de distribiteur en vervolgens op transport naar de groothandel en komt uiteindelijk in de winkel waar je hem als consument aanschaft. Als consument betaal je voor iedere schakel in deze keten. UrbanSofa heeft de meeste partijen in dit proces uitgeschakeld. Bij de zitmeubelen geen transporteur, importeur, distribiteur en groothandel maar met eigen vrachtwagens rechtstreekse levering vanaf de Europese fabriek. Bij de tafels en meubels uit Azië geen importeur en distribiteur maar vanaf van de fabriek met de modernste containerschepen rechtstreeks naar ons centrale magazijn. Hiermee verdwijnen de winsten die de uitgeschakelde partijen maken. Bovendien hoeven er door de directe levering aan Intens Wonen geen hoge kosten meer gemaakt te worden voor het op- en overslaan van de meubels. Daarom is onze fabrieksverkoop zo voordelig en daar profiteer jij van! Daarnaast is er een mooie winst voor het milieu. Door de efficiënte wijze van levering en het gebruik van zoveel mogelijk lokale materialen is de ecologische footprint minimaal.

Wat merk ik van deze rechtstreekse levering?

Voor jou als consument verandert er helemaal niets aan de wijze waarop je een zitmeubel of nieuwe tafel aanschaft. Je gaat naar onze winkel in Hilvarenbeek en bekijkt hier de vele modellen, opstellingen, stoffen en opties. Net zoals je zou doen wanneer je elders een nieuw bankstel zou kopen. Wanneer je een keus hebt gemaakt wordt jouw bank speciaal voor jou geproduceerd in de Europese topfabriek. Omdat het hele logistieke traject achter de schermen plaatsvindt merk je hier als consument helemaal niks van. Wat merk je wel? Door de rechtstreekse levering bespaar je tot wel 50% op de aanschaf van jouw nieuwe sofa, loungebank of hoekbank. Daarnaast verkort het uitschakelen van de overbodige partijen in het logistieke proces de levertijd aanzienlijk. De aankoop van onze houten meubels zoals de robuuste eettafels verloopt soortgelijk. Je kunt de modellen gewoon bij ons in de winkel bekijken. Keuze gemaakt? Dan komen wij jouw Urban Sofa meubel of bankstel kosteloos bezorgen.

Wat is de kwaliteit van de zitmeubels?

UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit! De banken van UrbanSofa worden uitsluitend geproduceerd uit hoogwaardige materialen. Zo wordt het frame van alle bankstellen gemaakt van massief beukenhout, gebruiken ze alleen stalen nosag binnenvering en vullen ze de zitting standaard met de allerbeste kwaliteit HR koudschuim. Daarnaast stellen ze de stoffencollectie met veel zorg samen. Voordat een stof in de stalenboeken terecht komt wordt deze uitgebreid getest. Alleen wanneer aan de hoge standaard wordt voldaan nemen ze de stof op in het assortiment. Dit heeft tot gevolg dat de stoffen waar je bij Urban Sofa standaard uit kunt kiezen van vergelijkbare kwaliteit zijn als de duurdere stofgroepen elders. Ook de massief houten tafels en houten meubels zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. De tafelbladen zijn van massief hardhout en altijd voorzien van een keurmerk voor duurzaam beheerde bossen.

Urban Sofa zithoek

Hoe kan UrbanSofa zo goedkoop leveren?

Zitmeubels en houten meubels zoals de robuuste eettafels van gelijkwaardige kwaliteit kosten elders veel meer. Hoe kan UrbanSofa dan zo goedkoop leveren? Dit is mogelijk door de UrbanSofa visie. De focus ligt bij UrbanSofa altijd op optimalisatie van processen en niet op bezuiniging op kwaliteit. Zo maakt het unieke logistieke systeem dat UrbanSofa heeft ontwikkeld het mogelijk te leveren zonder importeur, distributeur en groothandel. Dit scheelt enorm in de kosten. Daarnaast bekijken wij de meubelbranche met oer-Hollandse zuinigheid, en dat werkt! We doen niet mee met dure meubelbeurzen, onnodig dure reclame campagnes of hippe netwerkevents. Wij steken ons geld en tijd liever in innovatie. Iedere euro wordt door ons weloverwogen besteed waardoor je nooit teveel betaald.

Kan het nog goedkoper?

Hierover kunnen we heel kort zijn: nee! In de meubelbranche worden veel modellen gemaakt die op het eerste oog erg op elkaar lijken. Toch zitten er soms flinke verschillen in de prijzen. Deze verschillen kunnen vaak maar op 1 manier worden verklaart: bezuiniging op materiaal. Dit betekend per definitie kwaliteitsverlies. UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit, maar op de tussenhandel. Je koopt bij ons dus een origineel Europees kwaliteitsproduct voor een bijzonder scherpe prijs. Het feit dat banken en tafels qua uitstraling soms op elkaar lijken brengt een risico voor jou als consument met zich mee. Je wilt immers niet gedupeerd worden door een kwalitatief mindere (namaak) bank aan te schaffen. Twijfel je aan de kwaliteit of de echtheid van je geleverde nieuwe bank? UrbanSofa voorziet ieder zitmeubel van een merklabel. Pas op voor teleurstellingen en koop uitsluitend bij officiële UrbanSofa verkooppunten zoals Intens Wonen. Be Sure It’s Real!

Hoe zit het met mijn garantie?

Heb ik bij fabrieksverkoop nog wel recht op garantie? Uiteraard! Sterker nog, je krijgt er zelfs een extra garantie bij. Als UrbanSofa staan ze namelijk volledig achter de kwaliteit van ons product. Daarom ontvang je van Intens Wonen helemaal gratis 3 jaar aanvullende fabrieksgarantie. Om in aanmerking te komen voor deze gratis garantie kun je je aankoop registreren op de website van Urban Sofa.

Zijn er nog bijkomende kosten?

De messcherpe prijzen die op onze website en promotiemateriaal staan vermeld zijn de prijzen die Intens Wonen hanteert en zelfs zonder bezorgkosten.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij Intens Wonen erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Adresgegevens

Intens Wonen

Winkel/Showroom

Diessenseweg 13
5081AE Hilvarenbeek
Tel: 013 - 590 8582

Hoofdkantoor/Magazijn
Nijverheidsweg 5
5061KK Oisterwijk
Tel: 085- 201 0242

info@intenswonen.nl
www.intenswonen.nl


Bekijk onze openingstijden

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2015 - 2021 intenswonen.nl