Nieuwsitems

Zo creëer je jouw eigen relaxplek Eindelijk zomer! Dat betekent genieten van het goede weer met je vrienden en familie in je tuin of op je balkon. Belangrijk is wel dat je de juiste meubels en aankleding nodig hebt om in de goede stemming te komen. Maar hoe kleed je je plekje om te relaxen een beetje goed aan? Intens Wonen helpt je graag op weg met onderstaande tips. En wie weet vind je ook nog wel iets in onze webshop dat perfect bij je nieuwe plekje past.

 

Wat heb je nodig?


Natuurlijk wil je voor het ‘zomerproof’ maken van je relaxplek zo min mogelijk kosten maken. Bedenk dan ook goed wat je nodig hebt en waar ruimte voor is. Een relaxplek moet een goede balans hebben. Een teveel aan meubels geeft een ‘volgestouwd’ gevoel, terwijl te weinig meubels juist afbraak doen aan de knusheid. Denk bovendien ook aan sfeervolle verlichting. Een paar lampjes op batterijen of juist een vrolijke slinger van felgekleurde lampjes kunnen je tuin of balkon een gezellig uiterlijk geven. Ideaal voor een tuin- of BBQ-feestje. Ook kun je ervoor kiezen om verschillende kastjes en een bijzettafeltje te plaatsen naast je stoel, bank of in de hoek.
 

Beken kleur


Kleuren zijn erg belangrijk om een gezellig plekje in je tuin of op je balkon te maken. Denk daarbij vooral in lichte tonen. Niet alleen van de meubels, maar ook van accessoires zoals verlichting, lantaarns, kussens of plaids voor als het kouder wordt. Je kunt dit eventueel aanvullen met hippe zomerkleuren zoals rood, groen of geel. Wel een tip: kijk uit met rosé of rode wijn en vetspetters van de barbecue. Een vlek op je meubels en accessoires schuilt in een klein hoekje.
 

Recycle je meubels


Iedereen heeft wel meubels die maar een beetje staan te verstoffen in een vergeten kamer. Tijd om ze naar buiten te halen! Die poef van je oma die toch wat versleten is, maar er nog redelijk uitziet? Hartstikke leuk om hem onderdeel van je nieuwe relaxplek te maken. Versleten plekken kun je afdekken met een plaid of tof kussen. Dat geldt trouwens ook voor het stoeltje dat er niet meer uitziet, maar toch heerlijk zit. Ook een oude bank kan ook prima dienstdoen. Geef je oude meubels een nieuwe kans in je nieuwe chillhoek voor komende zomer.
 

Het aanbod van Intens Wonen


Hoe je ook van plan bent om je lounge in te gaan richten, grote kans dat je in onze webshop of winkel in Hilvarenbeek toch net dat ene meubelstuk vindt dat je zoekt. Of het nu gaat om een toffe sofa, bank, stoel voor buiten of juist net dat ene lampje: bij Intens Wonen vind je wat je zoekt. Neem gerust een kijkje in de winkel in Hilvarenbeek of bekijk de webshop.
    04-06-2019 10:08     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2015 - 2019 Intenswonen.nl