Betaalmogelijkheden bij Intens Wonen

Bij Intens Wonen kunt u op allerlei manieren uw bestelling betalen. Mocht u graag met een betaalmethode willen afrekenen die niet op onze website staat, neem dan contact met ons op.

1. iDeal betaling


Ideal bij Intens Wonen


iDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste en veiligste manier van betalen op internet. 

De voordelen van iDeal
> Snel, simpel en veilig online betaling via je eigen bank.
> Uw order wordt direct verwerkt.
> iDeal is bij Intens Wonen helemaal gratis.

2. MasterCard (creditcard)


Mastercard bij Intens Wonen


Het is ook mogelijk om te betalen met uw MasterCard creditcard. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand:

> Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart)
> CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard)

CVC code mastercard Intens Wonen

> Uw MasterCard Secure Code. Dit is een extra beveiligingscode die u zelf heeft aangemaakt om te zorgen dat er niet met uw pas betaald kan worden indien uw pas gestolen is.

Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

 

3. VISA (creditcard)


Visa bij Intens Wonen


Het is ook mogelijk om te betalen met uw VISA creditcard. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand:

> Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart)
> CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard)

CVC code mastercard Intens Wonen

> Uw Verified by Visa SecureCode. Dit is een extra beveiligingscode om te zorgen dat er niet met uw pas betaald kan worden indien uw pas gestolen is.

Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

 

4. Bancontact / MisterCash


Bancontant bij Intens Wonen


Bancontact / Mister Cash is de meest bekende betaaloptie in België. Met Bancontact / Mister Cash kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heeft u toegang tot internetbankieren bij KBC, Dexia, Fortis Bank, Fintro Bank, Axa Bank, CBC Bank, VDK Spaarbank of de ING Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van Bancontact / Mister Cash, de makkelijkste en veiligste manier van betalen op internet. 

De voordelen van Bancontact / Mister Cash
> Snel, simpel en veilig online betaling via je eigen bank.
> Uw order wordt direct verwerkt.

 

5. Overboeking (vooruitbetaling)


overboeking bij Intens Wonen

Het is naast een directe betaling via iDeal of creditcard ook mogelijk om een handmatige overschrijving uit te voeren. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een factuur met het openstaande bedrag en onze betalingsgegevens. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra het openstaande bedrag ontvangen is.

Onderstaand vindt u onze betalingsgegevens, deze ontvangt u ook per mail wanneer u uw besteling voltooid. 

Het volledige bedrag kunt u na ontvangst overboeken naar:
(ING) rekeningnummer 0006458166 t.n.v. Intens Wonen
IBAN: NL71INGB0006458166
BIC: INGBNL2A

 

6. 100% Achteraf betalen met Afterpay (NL en BE)

Achteraf betalen bij Intens Wonen

Bij Intens Wonen is het mogelijk om 100% van het aankoopbedrag achteraf te betalen. AfterPay voert voor Intens Wonen het volledige achteraf betaalproces uit. Met AfterPay kun je veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen binnen 10 dagen na ontvangst van je bestelling. AfterPay maakt gebruik van een digitale acceptgiro die je per mail ontvangt, dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

NL: U kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 2.000

BE: U kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 1.000 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1.500. 

Bent u een zakelijke klant en wilt u op factuur betalen bij een bedrag hoger dan €2.000? neem dan contact op met onze klantenservice.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Afterpay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen. Intens Wonen heeft hier geen invloed op en kunnen hier dus niets aan doen. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen via www.afterpay.nl. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Hoe betaal je met AfterPay?
 

> Kies voor AfterPay.
> Vul hier je naam, geboortedatum en rekeningnummer in.
> Accepteer de betalingsvoorwaarden.
> Je ontvangt een digitale acceptgiro van Afterpay via de mail, volg de stappen in deze e-mail om de betaling uit te voeren.

De voordelen van achteraf betalen

> Achteraf betalen is veilig
> Er worden geen extra kosten gerekend voor achteraf betalen
> Bij ontvangst van uw (aan)betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de besteling in behandeling nemen.

7. Betalen bij afhalen, Contant of Pinbetaling


Contant Betalen bij Intens Wonen     Pinnen bij intens wonen


Betalen bij afhalen is de laatste mogelijkheid van Intens Wonen om uw product direct mee te nemen en ter plaatse af te rekenen. Hierbij kunt u langskomen in onze winkel, Diessenseweg 13, 5081 AE Hilvarenbeek Betalen bij afhalen kan contant of via Pin!

De voordelen van betalen bij afhalen
> Product meteen kunnen controleren.
Verpakkingsmateriaal achterlaten.
> Betalen bij afhalen kan contant en met pin!

Contact

Intens Wonen
Diessenseweg 13
5081AE Hilvarenbeek
Tel: 013 - 590 8582

info@intenswonen.nl
www.intenswonen.nl

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Adresgegevens

Intens Wonen
Diessenseweg 13
5081AE Hilvarenbeek
Tel: 013-5908582

Info@intenswonen.nl
www.intenswonen.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2015 - 2017 Intenswonen.nl
Inschrijven Nieuwsbrief Intens Wonen

Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en daarmee kans maken op een waardebon van 100 euro?!?

Schrijf u dan nu in en u ontvangt maximaal 2 x per maand een nieuwsbrief met de nieuwe woontrends en speciale aanbiedingen/kortingen ...