Navigatie
 • Gratis verzending en retourneren
 • Klantbeoordeling van 9 (1665 reviews)
 • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Montageservice

montageservice

Heb je twee linkerhanden, geen zin óf tijd om je nieuwe meubels in elkaar te zetten? Geen zorgen, kies voor gemak. Met de Intens Wonen montageservice bieden we jou de mogelijkheid om je meubels te laten monteren. Tegen een kleine extra prijs staat je meubel zo klaar voor gebruik.

De meubels zitten goed verpakt om het zo veilig mogelijk jouw kant op te vervoeren. Dit betekent dat er bij sommige meubelen nog een poot, lade of iets anders gemonteerd moet worden. Er zit een duidelijke beschrijving bij, maar soms kan een montageservice toch goed van pas komen.

Jouw gemakken van de montageservice:

 • Het uitpakken, monteren en op zijn plek zetten van de meubelen wordt door een ervaren monteur gedaan.
 • We nemen al het verpakkingsmateriaal mee retour.
 • Je betaalt een vast tarief zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Goed om te weten:

 • Je oude meubelen worden niet afgebroken en niet mee teruggenomen.
 • Er dient voldoende ruimte te zijn vrijgemaakt om de meubelen te kunnen monteren.
 • Intens Wonen kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade.
 • Het retourrecht vervalt, omdat het artikel helemaal wordt afgemonteerd. De garantie behoud je natuurlijk wel en je bent ervan verzekerd dat het goed gemonteerd is.

De services die we bieden:

Montageservice van kleinere meubels - € 29,50

Bij de levering pakt onze bezorger het meubel uit en zet dit op zijn plaats. Afhankelijk van wat voor meubel het is, worden er poten bevestigd, handgrepen en knoppen gemonteerd, etc. Al het verpakkingsmateriaal wordt mee teruggenomen. Je hoeft er niks meer aan te doen!

Montageservice van grotere meubels per meter - € 39,50

Bij de levering pakt onze bezorger het meubel uit, monteert het volledig en zet het op zijn plaats. Bij deze service wordt er een vast tarief per meter breed berekend. Je betaalt het aantal meters x € 39,50. De breedte van het artikel wordt naar boven afgerond. Een voorbeeld:

 • Bij een Buffetkast van 2,20 meter breed, bedraagt het aantal meters 3 en betaal je 3 x € 39,50 = € 118,50,- voor de montage.

Bankenservice - € 29,50

Bij de levering pakt onze bezorger de bank uit, monteert de poten en voorziet de bank, indien gewenst, van een anti-krasbescherming. De bank wordt meteen op de juiste plek gezet en het verpakkingsmateriaal gaat mee retour met de bezorger. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is op de bank ploffen!

Boxspring / Bedden service - € 79,00

Bij de levering pakt onze bezorger het meubel uit, monteert de boxspring of het bed en zet het op de gewenste plek neer. Al het verpakkingsmateriaal wordt mee teruggenomen. Geniet meteen van je nieuwe aankoop!

Heb je nog vragen? Neem telefonisch contact op met ons via 085-2010242 of via ons contactformulier.