Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1661 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Eetkamerbank

Eetkamerbank kopen? Dan ben je bij Intens Wonen aan het juiste adres! Naast stoelen is dat ook ontzettend comfortabel. Uiteraard wordt een eetkamer vaak niet gebruikt om alleen te lunchen, te borrelen of te dineren, maar ook om allerlei dagelijkse bezigheden in uit te voeren. Van huiswerk maken tot spelletjes spelen of uitgebreid de krant lezen: vaak vervult de grote(re) tafel een centrale rol in huis. Een mooie, bijpassende bank die ook nog eens lekker zit, maakt het geheel dan helemaal af.

Onze collectie eetkamerbanken

Intens Wonen heeft een degelijk aanbod eetkamerbanken met voor bijna ieder interieur een passende variant in verschillende materialen en kleuren. Ook kun je onze banken prima combineren met eetkamerstoelen uit ons assortiment. Ga je voor een wat landelijkere stijl in je eetkamer of juist voor een stoere robuuste variant met een strakke lederen bekleding? Grote kans dat wij een geschikte bank paraat hebben. Op dit moment zijn de eetkamerbanken met een open onderkant op poten of metalen voet erg in trek. Of wat te denken van onze banken op basis van hergebruikte ijzeren kluisjes. Het assortiment van Intens Wonen is breed en zeer uiteenlopend. Ga er eens lekker voor zitten en bekijk in onze webshop onze collectie eetkamerstoelen.

Materialen en design

Net als bij een stoel is het vooral belangrijk dat een bank lekker zit. Dit heeft grotendeels met het materiaal en de bekleding van de bank te maken. Ook is het belangrijk om te letten op de vering. Onze banken zijn allemaal van degelijke kwaliteit en kunnen dus ook tegen een stootje. Wil je graag rechtop of liever wat dieper zitten tijdens het eten, spelen of koffiedrinken? Of wil je na het eten nog lekker kunnen na borrelen of loungen? Op veel van dit soort vragen heeft Intens Wonen een passend antwoord.

Eetkamerbank kopen?

Eetkamerbank kopen? Intens Wonen is dé winkel voor zitmeubelen. Wanneer je een eetkamerbank bij ons koopt, kun je ervan uitgaan dat de levertijd altijd persoonlijk wordt gecommuniceerd. Wij maken altijd gebruik van de optie handtekening bij ontvangst en verzekerd verzonden om voor ons, maar ook vooral voor jou als klant zekerheid te bieden dat de bank met zorg en netheid geleverd wordt. Onze gemiddelde levertijd is 7 tot 21 dagen. In het geval van eetkamerbanken (groot meubilair) is dat echter gemiddeld tussen de 8 en 12 weken. Altijd gratis verzending en retourneren. Heb je vragen? We helpen je graag via de chat. Heb je liever telefonisch contact met ons? Dat kan ook! Je kunt ons bereiken op 013-5908582.