Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1668 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Roomdividers

Een kamerscherm is een stijlvolle en effectieve manier om een ruimte op te delen. Ook kan het gebruikt worden als elegante toevoeging aan het interieur. Een kamerscherm is een inklapbaar, vrijstaand paneel. Doordat het paneel bestaat uit meerdere delen, zijn deze verbonden door middel van scharnieren. De origine van deze decoratieve roomdivider ligt in China. De kamerschermen waren beschilderd met prachtige schilderijen die thema’s zoals mythologie, natuur en leven verbeelden. Later verschoof deze trend zich naar Japan, waar de schermen het dagelijks leven uitbeelden. Uiteindelijk, in de late middeleeuwen, bereikten dit soort schermen de westerse wereld. Intens wonen heeft een prachtige selectie samengesteld van design kamerschermen die niet alleen jou helpen om ruimtes te verdelen, maar ook om dit op een modieuze manier te doen.

Voordelen van een kamerscherm

Om jouw interieur een boost te geven, kun je bij Intens wonen uit verschillende roomdividers kiezen. Kamerschermen zijn lichtgewicht die multifunctioneel zijn. De schermen verdelen niet alleen effectief de ruimte, maar geven ook een gevoel van privacy. Ook is het mogelijk om met deze schermen juist iets te bedekken, in plaats van te verdelen. Een kamerscherm kan gemakkelijk ingeklapt worden en verplaats worden naar waar nodig. De schermen kunnen gebruikt worden op kantoor, in een restaurant, in een studioappartement of natuurlijk overal in het huis.

Interieur inrichten

Bij het samenstellen van een passend interieur, is een rustige basis het meest verstandige uitgangspunt. Vanuit de rust in de opbouw van het interieur, kun je meerdere componenten toevoegen die de uitstraling van jouw interieur complimenteren. Op deze manier zal je zowel de structuur, als het goede gevoel dat je bij jouw interieur had, niet kwijtraken. Vervolgens kun je heerlijk creatief zijn en de basis uitbreiden met onder andere een stijlvol kamerscherm. Daarnaast is het ook een leuk idee om meerdere kleuraccenten toe te voegen aan het interieur. Of wellicht is het passend om met verschillende materiaalsoorten te combineren. Woonaccessoires kunnen je hierbij helpen om een prachtig geheel te creëren.

Kamerscherm kopen

Kamerscherm kopen voor in de huiskamer, voor op kantoor of wil je een roomdivider geven als leuk housewarming cadeau? Wij bieden een prachtig assortiment woonaccessoires aan voor zowel binnen als buiten aan. Bij Intens Wonen worden alle bestellingen gratis verzonden. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt of wanneer je graag advies wil bij jouw keuze.