Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1631 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Wandlamp

Een wandlamp is de ideale uitkomst voor kleinere ruimtes. Ze geven sfeervol licht, zodat je ook in kleinere ruimte krijgt. We hebben verschillende wandlampen in ons assortiment. Van industrieel tot aan landelijk en van romantisch naar modern. Ontdek ons aanbod en bestel direct online.

Assortiment wandlampen

Wandlampen zijn er in vele soorten, vormen en maten. Intens Wonen heeft een ruim assortiment aan diverse soorten verlichting die jouw interieur zullen opfleuren. We willen ons aanbod toegankelijk maken voor iedereen. Daarom hebben we wandlampen in iedere stijl, zodat je met onze wandlampen jouw woning helemaal compleet maakt. Liefhebber van een houten wandlamp? Of gaat je voorkeur uit naar strakke en moderne materialen zoals metaal? Dankzij onze handige filter kun je eenvoudig en snel door ons aanbod navigeren. Intens Wonen hecht veel waarde aan duurzaamheid en het leveren van duurzame producten. De merken van onze wandlampen sluiten ook goed aan op deze waarden.

Voordelen wandlamp

Met een wandlamp creëer je eenvoudig meer sfeer in je woning. Kleine ruimtes of donkere hoekjes worden dankzij een wandlamp toch weer betrokken bij de rest van de woning. Bovendien kunnen wandlampen op één bepaalde plek wat extra verlichting geven. Denk bijvoorbeeld aan een leeshoek of werkplek. Zo kun je ook in het donker zolang als je wenst profiteren van sfeervolle, maar functionele verlichting. Wist je al dat je met wandlampen een ruimte ook optisch groter kunt laten lijken? Door het gebruik van indirect licht, bijvoorbeeld via de muren, zorg je ervoor dat een bepaalde ruimte groter lijkt. De functies van een wandlamp zijn eindeloos!

Kenmerken

Het vinden van jouw favoriete wandlamp is afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen de afmeting, kleur, stijl, materiaal en de prijs een rol. Het is bovendien ook van belang om te weten dat er wandlampen bestaan met snoer en zonder snoer. Veel wandlampen zijn voorzien van strijkijzersnoeren en een schakelaar. Momenteel zijn deze snoeren helemaal hip en je ziet ze dan ook in menig huis terug. Snoerloze wandlampen worden vaak aan de muur of aan het plafond bevestigd. Hier moet dan wel een aansluiting aanwezig zijn. Ook prettig om te weten: sommige wandlampen zijn voorzien van een dimmer. Zo kun je zelf de felheid van de wandlamp instellen.

Wandlamp kopen

Intens Wonen verzendt alle wandlampen gratis en snel door heel Nederland met de laagsteprijsgarantie! Wil je liever onze wandlampen met eigen ogen bekijken? Dat begrijpen we! Je bent van harte welkom in onze showroom. In onze showroom vind je alles op het gebied van interieur en wonen. Onze medewerkers staan voor je klaar. Vind je het lastig om een keuze te maken of heb je wat advies nodig? Chat met een van onze vriendelijke medewerkers en krijg direct antwoord op je vragen. We voorzien je graag van passend advies.