Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1656 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Bedden

Een bed kopen gaat veel aandacht en tijd in zitten. En dat begrijpen wij bij Intens Wonen. Bedrust voor een gezonde nachtrust is zeer belangrijk. Een bed moet daarom aan vele voorwaarden voldoen. Bij het zoeken naar een nieuw bed wordt er gekeken naar het interieur en de woonstijl. Past het bed frame bij de rust en de stijl die je bij je slaapkamer vindt passen? Wij helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte bed.

Bed assortiment

Intens wonen biedt een divers assortiment bedden aan. Wij bieden een uitgebreid aanbod bedden aan. Onze selectie bestaat uit verschillende modellen en prijsklassen. Bedden gemaakt van uiteenlopend materiaal, diverse kleuren en maten. Eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, hemelbedden of bankbedden. Voor een ruime keuze kun je bij ons terecht!

Bedden bekijken

Willen jullie een bezoek brengen aan onze woonwinkel? Dat kan! Kom gezellig shoppen in onze showroom. Zo kun je bijvoorbeeld ook onze selectie hoofdborden, nachtkastjes en dekbedden bekijken om jouw slaapkamer compleet te maken! Wij ontvangen jullie met eventueel persoonlijk advies en uiteraard een hoop nieuwe wooninspiratie.

Bed kopen

Bed kopen? Wij bezorgen onze bedden gratis in heel Nederland en België. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt of wanneer je graag advies wil bij jouw keuze.