Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1661 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Zitzak

Zitzak kopen waar je heerlijk in weg kunt zakken? Ons ruime assortiment zitmeubelen, biedt ook een unieke selectie zitzakken aan. Intens Wonen heeft met veel aandacht en moeite de perfecte selectie samengesteld. Zo kun jij kiezen uit diverse soorten zitzakken in alle vormen, maten en kleuren. Je zult dus ongetwijfeld iets vinden dat bij jouw smaak en wensen past.

Kenmerken zitzakken

De zitzakken in het assortiment van Intens Wonen zijn voornamelijk Fatboy zitzakken. Deze geven een superzachte zit. De zitzakken van Fatboy hebben een ergonomische vorm, die de beste zitervaring garandeert. De zitzakken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo is er voor iedereen een geschikte zitzak te vinden.

Verschillende formaten

De verschillende zitzakken in het assortiment van Intens Wonen hebben ook verschillende formaten. Kijk dus goed bij de productomschrijving, daar staan de afmetingen van de zitzak vermeld. Sommige zitzakken zijn geschikt voor één persoon, maar er zijn ook zitzakken te vinden waar je met meerdere personen op kunt zitten. De vormen van deze formaten wijken ook van elkaar af. Zo weet je zeker dat er een geschikte zitzak bij zit.

Zitzak kopen?

Bijna alle zitzakken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Welke kleur past dan het beste bij jou? Het is aan te raden om een zitzak te zoeken die in je kamer past. Zeker als je van plan bent om de zitzak altijd op dezelfde plek in je woon- of slaapkamer te laten staan. Je kan natuurlijk ook een kleur kiezen die je gewoon heel erg mooi vindt. Dan weet je zeker dat je goed zit. Wij beschikken over de beste bezorgservice. Altijd gratis verzending en retourneren. Kunnen wij je verder helpen met persoonlijk advies en productinformatie? Neem contact met ons op!