Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1661 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Tuinbanken

Tuinbank kopen om het zitgedeelte van het tuininterieur compleet te maken? Bij Intens Wonen bieden we een uitgebreid assortiment tuinmeubels aan. Wanneer je de romantiek toe wilt voegen aan het tuininterieur, mag een mooi tuinbankje absoluut niet ontbreken. Het zal de sfeer knus en sprookjesachtig maken. Bij Intens Wonen vind je een geschikt bankje voor in iedere tuin. Wij hebben diverse tuinbanken geselecteerd. Onze selecte bestaat uit diverse interieurstijlen. Deze tuinbanken zijn gemaakt van diverse materialen, verschillende kleuren, maten, hoogten en formaten. Bekijk ons prachtige assortiment of lees hier verder over de bijpassend productinformatie.

Tuinbank assortiment 

Met ons mooie assortiment tuinbanken, kun je heerlijk creatief je gang gaan. Probeer verschillende kleuren en kies materiaal dat goed bij de sfeer past die jij je tuin wilt geven. Daarnaast bieden wij niet alleen traditionele tuinbanken aan, maar ook verschillen tweezits outdoor tuinbanken en tuinkrukjes. Zo vind je de nodige diversiteit en inspiratie, binnen ons tuinmeubels assortiment.

Wooninspiratie opdoen

Willen je een bezoek brengen aan onze woonwinkel om ons tuinbank assortiment in het echt te bewonderen? Dat kan! Kom gezellig shoppen in onze showroom. Laat je inspireren door onze tuinartikelen en prachtige samenstellingen die door onze stylisten opgezet zijn. Ook zijn wij bereikbaar voor vragen en persoonlijk tuininterieur advies via de chatmodule rechtsonder in het beeldscherm.

Tuinbank kopen

Tuinbank kopen om jouw tuin uniek te maken? Wij bieden een uniek assortiment vol woonaccessoires aan voor zowel binnen als buiten. Maak jouw tuin compleet met ons bijzondere assortiment. Bij Intens Wonen worden alle bestellingen boven gratis verzonden.