Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1668 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Krukjes

Krukjes kopen? Dan zit je goed bij Intens Wonen! Een krukje in je woning is eigenlijk een essentieel meubelstuk. Wie gebruikt er nu geen krukje als een verlengde van zichzelf om iets uit de kast te pakken? Om bij te schuiven tijdens het eten of gewoon om op te zitten tijdens een avondje met vrienden? Krukjes komen altijd van pas, daarbij maakt het niet uit waarvoor je ze gebruikt. Gelukkig vind je bij Intens Wonen een breed aanbod verschillende krukjes uit diverse materialen. Wij vinden het belangrijk dat ook een krukje past bij je interieur en niet ‘zomaar’ een kruk is. Als belangrijk meubelstuk mag ook de kruk weleens in de spotlights staan. Hieronder lees je meer over de krukjes van Intens Wonen.

Assortiment krukjes

Zoals je misschien op onze website hebt kunnen zien, verkopen wij online een groot aantal krukjes in verschillende stijlen en van diverse materialen. Zo zie je in één oogopslag of jouw nieuwe zitmeubel in je keuken, kamer of slaapkamer past. Wil je liever eens uitproberen hoe onze krukjes zitten? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier tref je eveneens een divers aanbod zitmeubelen. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je bij het maken van je keuze.

Voordelen zitmeubelen

Een krukje is een meubelstuk die tussen een stoel of hogere (bar)kruk inzitten. Een kruk zie je doorgaans vaak aan lagere tafels, zoals een salon of keukentafel. Inmiddels is het ook gangbaar om een kruk te gebruiken als eetkamerstoel. Daarnaast kan dit meubelstuk ook een decoratieve waarde hebben. Zo zijn er ook krukjes die natuurlijk prima geschikt zijn om op te zitten, maar die met enkele aanpassingen door kunnen gaan als plantentafeltje. Ook vind je in ons assortiment krukjes die bedoeld zijn als bijzettafeltje. Hoe je je kruk ook gebruikt: belangrijk is dat het materiaal van een goede kwaliteit is. Gelukkig zijn alle meubels van Intens Wonen grondig gecheckt en gekeurd. Zo weet je zeker dat je zit op een kruk van de juiste en meest slijtvaste materialen.

Krukjes kopen?

Intens Wonen is dé winkel voor zitmeubelen. Bij Intens Wonen vind je krukjes voor een scherpe prijs en gemaakt uit diverse materialen. Wat te denken van een krukje met een luxueus zitvlak of juist een eenvoudig ogend krukje met metalen poten en een zitvlak van gezaagd hout. Ook verrassende materialen zoals een échte koeienhuid (met haren) of een krukje met een zitvlak van touw en breiwerk zijn tegenwoordig helemaal hip. Bij Intens Wonen tref je altijd het juiste meubelstuk voor jouw eigen interieur. Gevestigde merken in de meubelwereld zoals d-Bodhi, AnLi-Style of BePureHome vind je sowieso onder ons dak. Koop je meerdere krukjes in een keer en twijfel je of je ze wel in je auto passen? Dat is geen probleem, want bij Intens Wonen hebben we een bezorgservice. Altijd gratis verzending en retourneren. Neem voor de voorwaarden en meer informatie contact met onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!