Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1666 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Buffetkast

Buffetkast kopen? Dan moet je bij Intens Wonen zijn! Creëer een landelijke of industriële sfeer in je kamer met een buffetkast van Intens Wonen. Bekijk hieronder het ruime assortiment aan buffetkasten. Bestel direct en profiteer van onze laagsteprijsgarantie en gratis verzending.

Buffetkasten kopen?

De buffetkast is helemaal terug van weggeweest! We kunnen de authentieke romantische sfeer die zo’n kast met zich meebrengt dus weer gaan integreren in ons interieur. Buffetkasten zijn behoorlijk groot en hebben de ruimte nodig. Je wilt je servies immers de aandacht geven die het verdient. Door de grootte komt een buffetkast daarom het beste tot zijn recht tegen een lange muur in bijvoorbeeld de woonkamer of de eetkamer. Bovendien zorgt dit meubel voor een gezellige uitstraling, waardoor de ruimte helemaal wordt aangekleed! Richt de kast mooi in met bijvoorbeeld speciaal servies en bijpassende woonaccessoires, zodat hij een eenheid vormt met de rest van de kamer.

Landelijk of industrieel?

Twee populaire interieurstijlen zijn de landelijke en industriële stijl. Bij Intens Wonen vind je buffetkasten die perfect bij deze stijlen passen. Welke interieurstijl kies jij?

Landelijke buffetkast

Een buffetkast hoort van oudsher al thuis in landelijke woningen. In elke boerderij is wel een grote dubbele buffetkast te vinden. Dus natuurlijk passen deze precies in de landelijke stijl. Heb jij een landelijk interieur in huis en zoek je naar de ideale manier om jouw servies op te bergen en eventueel spullen op display te zetten? Dan is een landelijke buffetkast de beste keuze voor jou! We bieden veel soorten, maten en kleuren buffetkasten aan, waaronder ook modellen in de landelijke stijl.

Industriële buffetkast

Wanneer je de robuuste industriële stijl toepast in jouw eigen huis, dan kan een prachtige industriële buffetkast natuurlijk niet missen. Het doel van een industrieel interieur is om een gevoel van ruimte te geven, dus extra opbergruimte om rommel in te leggen is altijd ideaal. Spulletjes die rondslingeren ogen rommelig en dat zorgt ervoor dat de ruimte optisch kleiner wordt. Gelukkig kan een industriële buffetkast zorgen voor genoeg opbergruimte! Vaak worden buffetkasten in deze stijl gemaakt van metaal met eventueel een aspect van hout hierin verwerkt. Denk nou niet meteen dat het koud en kil overkomt. Door middel van aankleding en de juiste accessoires creëer je een warme en geborgen uitstraling.

Bestel direct bij Intens Wonen

Vind je het lastig om een keuze te maken en kan je wel wat hulp gebruiken? Stuur een berichtje via onze chat en we staan direct voor je klaar met advies. Intens Wonen bezorgt alle meubels gratis en snel door heel Nederland met de laagsteprijsgarantie! Altijd gratis verzending en retourneren. Je kunt onze volledige collectie meteen online bekijken. Wil je onze buffetkasten met eigen ogen bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Bezoek onze showroom!