Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1668 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Lampenkap

Lampenkap kopen? Dan moet je bij Intens Wonen zijn! Lampen zouden er maar kaal uitzien zonder een lampenkap. Een lampenkap geeft een lamp zijn uitstraling en zorgt voor een gezellig sfeertje in huis. Intens Wonen heeft een ruim aanbod aan lampenkappen geschikt voor diverse soorten lampen. Kies verlichting dat aansluit op je wensen en haal vandaag nog je favoriete lamp in huis!

Voordelen lampenkap

Lampen inclusief lampenkappen zijn een essentieel onderdeel van het interieur. Niet alleen geven ze licht, ook dienen ze als woonaccessoires. Een passende lampenkap kan nét dat vleugje meer sfeer toevoegen en zorgt voor een samenhangend geheel. Het totaalplaatje van je interieur werk je af met de kleine, maar zeker niet onbelangrijke dingen, zoals een lampenkap. Het grote voordeel van lampenkappen is dat ze eenvoudig aan te passen zijn aan ieder interieur. Je kunt ze namelijk zo vaak omwisselen als je zelf wenst. Dat is veel voordeliger dan steeds opnieuw een volledige lamp kopen.

Verschillende soorten lampenkappen

Je kunt met de vele verschillende soorten lampenkappen spelen en experimenteren. Dat maakt ze juist zo leuk! Zo zijn er grote en kleine lampenkappen, maar ook vierkante of ovale vormen. Daarnaast heb je natuurlijk keuze uit tal van kleuren en stijlen. Heb je een landelijk interieur? Dan zijn rieten of houten lampenkappen dé oplossing. Wil je liever een moderne uitstraling creëren? Ook dat is zeker mogelijk. Om de perfecte lampenkap voor jou te vinden kun je gebruik maken van onze handige filtertool. Hier kun je precies aangeven wat je voorkeur en wensen zijn. Het resultaat is een verfijnde selectie lampenkappen om uit te kiezen.

Verander je interieur aan de hand van de seizoenen

Omdat je eenvoudig van lampenkap kunt wisselen kun je bijvoorbeeld je kap kiezen aan de hand van het seizoen. Kies voor de zomer voor een lichte en frisse kleur lampenkap en ga in de winter voor een donkere kap gemaakt van een dikke stof. Zo straal je in de winter meer warmte uit en creëer je een uitnodigend hoekje om te zitten of werken. Met zoveel opties is het wellicht lastig om de juiste keuze te maken. Je kunt je eerst oriënteren op onze webshop, maar je bent ook welkom om daarna al onze lampenkappen in onze winkel te bekijken. Zo weet je zeker dat de door jou gekozen kap ook daadwerkelijk voldoet aan jouw verwachtingen. Uiteraard kun je je favoriete lampenkap ook direct in onze webshop bestellen.

Lampenkap kopen

Intens Wonen verzendt alle lampenkappen altijd gratis. Ook heb je bij ons de optie om je bestelling altijd gratis te retourneren. Vind je het lastig om een keuze te maken of heb je wat advies nodig? Chat met onze medewerker en krijg direct antwoord op je vragen. Wij helpen je graag verder met een passend en eerlijk advies.