Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1674 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Ladekast

Een ladekast is het ideale meubel om spullen in op te bergen en spulletjes op te zetten. Een ladekast heeft weinig ruimte nodig en zorgt voor een nette kamer. Zet je ladekast in je slaapkamer, op je werkkamer of in de woonkamer. Bekijk de ladekasten van Intens Wonen en bestel jouw favoriete kast direct.

Ladekast kopen?

Met een ladekast zorg je ervoor dat jouw huis altijd opgeruimd is. Een kast met laden neemt weinig ruimte in beslag en biedt tegelijkertijd veel opbergruimte. Of je nu papierwerk, kleding of andere spullen op wilt bergen; met een ladekast zit je altijd goed. Een groot voordeel van de ladekast is dat je jouw spullen eenvoudig kunt sorteren. Iedere lade biedt voldoende ruimte en zorgt ervoor dat alles in de kast toegankelijk blijft.

Ladekast als onderdeel van je interieur

Een ladekast is meer dan een handige opbergruimte. Het vormt een onderdeel van je interieur en geeft jouw kamer dus meer uitstraling. Een ladekast past in iedere ruimte in je huis: een plekje in de woonkamer om alledaagse voorwerpen in op te bergen, als nachtkastje naast je bed, extra ruimte onder je bureau voor je papierwerk en schrijfgerei of gewoon voor wat extra opbergruimte op de gang.

Diverse soorten

Intens Wonen heeft een ruim assortiment aan kasten; voor ieder wat wils. Al onze meubels zijn stijlvolle designs bestaande uit duurzame materialen die in veel gevallen hergebruikt zijn. Van volledig houten ladekasten tot metalen ladekasten en combinaties van beide; je vind het in onze webshop. We leveren ladekasten in verschillende maten, vormen en met diverse eigenschappen. Zo beschikken de meeste kasten uitsluitend over lades, maar vind je ook ladekasten met een of meerdere planken om spullen op te leggen. De ladekasten van Intens Wonen variëren van stoer tot subtiel en van modern tot klassiek. Op het gebied van kwaliteit zijn onze producten echter altijd van het hoogste niveau.

Bestel direct bij Intens Wonen

Een ladekast kopen voor jouw huis? Bij Intens Wonen betaal je nooit teveel voor een stijlvol meubel. Dankzij onze laagsteprijsgarantie ben je namelijk verzekerd van de laagste prijs voor alle producten uit ons assortiment. Altijd gratis verzending en retourneren. Vind je het lastig om een keuze te maken en heb je behoefte aan advies? Neem gerust contact op.