Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1674 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Spotjes

Spotjes zijn allesbepalend voor de sfeer in huis. Een lichtplan is de basis hiervan. Te hard licht haalt veel van de sfeer weg, te weinig verlichting is ook niet slim. Daarom is het goed om verschillende soorten verlichting in je lichtplan te verwerken. Maak gebruik van sfeerlicht, en zowel direct als indirect licht. Hierbij bekijk je eerst per vertrek wat de functie is van die ruimte. Spotverlichting kunnen bijdragen aan direct licht. Vaak worden inbouwspots in de keuken gebruikt en dimspotjes in de woonkamer. Heb je onvoldoende licht in de schuur? Dan kunnen opbouw spotjes de uitkomst bieden. Zo brengt het licht niet alleen de juiste sfeer, maar is ook zeer praktisch in gebruik.

Breed assortiment spotjes

Wij hebben een prachtige selectie samengesteld van verschillende soorten spots. Wij bieden spotjes aan voor wanneer je een moderne stijl wilt creëren, een landelijke sfeer of juist een industriële stijl. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan; ledverlichting, 2- lichts balk, 4- lichts balk en nog vele andere unieke spotverlichting. 

Dimbare spotverlichting

Door de spot aan te sluiten aan een externe dimmer, is het mogelijk om de verlichting te dimmen. Voordat je een spot aanschaft, is het aan te raden om advies te vragen aan onze klantenservice. Zo weet je zeker dat je een dimbare spot in huis haalt. Wanneer u snel wilt schakelen kunt u gebruik maken van onze chatfunctie. 

Spotjes kopen?

Spotjes kopen? Bestel snel en gemakkelijk jouw product uit onze webshop. Bij Intens Wonen worden alle bestellingen gratis verzonden. Bij Intens Wonen ben je verzekerd scherpe prijzen en de beste kwaliteit. Style jouw interieur en bestel vandaag nog jouw order. Heb je vragen over onze diensten en producten? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.