Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1661 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Vloerlamp

Vloerlamp kopen? Bij Intens Wonen vind je staande lampen in verschillende uitvoeringen. Van metaal tot hout en van een enkele tot meerdere lichtbronnen. Bij ons vind je altijd de vloerlamp die bij jou en jouw interieurstijl past. Bekijk ons aanbod verlichting en kies jouw favourite lamp uit.

Assortiment vloerlampen

Met een ruim assortiment aan vloerlampen willen we bij Intens Wonen een grote groep huiseigenaren aanspreken. Iedereen heeft andere wensen en juist daarom vinden wij het belangrijk dat we een divers aanbod aan staande lampen hebben. Intens Wonen staat voor een intens woongenot, waarbij je niet alleen geniet van de uitstraling van je vloerlamp, maar waarbij de lampen een onderdeel vormen van jouw levensstijl. We kiezen dan ook voor een assortiment met staande lampen, vervaardigd uit duurzame en in sommige gevallen gerecyclede materialen. We werken samen met verschillende merken die onze kernwaarden delen en daar zijn we trots op. Bekijk de staande lampen op deze pagina eens, bij iedere lamp vind je meer informatie over het merk en het verhaal achter het merk.

De voordelen van een vloerlamp

Een vloerlamp heeft veel voordelen ten opzichte van wand- en plafondlampen. Vaak zijn vloerlampen toch een designer-element in je interieur. Het geeft je kamer meer sfeer en uitstraling en is tegelijkertijd goed voor de verlichting van de ruimte of een bepaald deel van de kamer. Een ander voordeel van een vloerlamp is dat je deze niet hoeft te bevestigen. Je zet de staande lamp neer waar jij wilt en je bent klaar. Wil je de inrichting veranderen? Dan verplaats je de vloerlamp toch gewoon naar een andere plek in de kamer of in je huis? Ideaal dus, zo’n vloerlamp.

Kies jouw interieurstijl

Bij het kiezen van een staande lamp voor jouw interieur, zijn er verschillende factoren die een rol kunnen spelen. Wil je een lamp met een of meerdere lichtbronnen? Misschien wil je de lampen wel kunnen dimmen of juist niet. Er zijn zoveel verschillende dingen mogelijk en dat maakt het kopen van een vloerlamp soms erg lastig. Daarom hebben wij al onze lampen in een prettig overzicht geplaatst. Met de filteroptie kun je bepaalde stijlen, materialen en andere kenmerken selecteren of uitsluiten, zodat je alleen de vloerlampen die voor jouw relevant zijn te zien krijgt.

Vloerlamp kopen

Intens Wonen verzendt alle vloerlampen gratis en snel door heel Nederland met de laagsteprijsgarantie! Heb je behoefte aan interieuradvies? Het is mogelijk om via de chat contact op te nemen met onze medewerkers. Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies op maat.