Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Nachtkastjes

Nachtkastjes kopen met een prachtig eigentijds design? Intens Wonen biedt hiervoor de mogelijkheden! Praktische ingedeelde nachtkastjes die ook sfeer aan de slaapkamer toevoegen. Een glas water, brillenkoker en een boek. Het zijn bekende items die te vinden zijn op een nachtkastje. Met ons prachtige assortiment kun jij al je benodigdheden kwijt in een gloednieuw nachtkastje.

Voordelen nachtkastjes

Ons assortiment nachtkastjes bieden meerdere mogelijkheden aan. Het kastje moet natuurlijk wel goed bij het bed passen. Bekijk daarom van tevoren wat voor hoogte het kastje ongeveer moet zijn ten opzichte van je ligpositie. Wonen jullie samen en zoeken jullie daarom twee nachtkastjes? Bekijk dan ieder apart naar de perfecte hoogte ten opzichte van je ligpositie in bed. Vanuit het bed is vooral het oppervlakte belangrijk om na het lezen je boek neer te leggen of het placeren van een glas water. Maar extra opbergruimte is natuurlijk altijd welkom. Daarom is het meest voor de hand liggende eigenschap nog altijd het grootste voordeel van een nachtkastje. Extra lades of ruimte voor wat spulletjes die je even snel kwijt kan. Onze kastjes zijn prima te combineren met onze bedden selectie.

Ons assortiment

Onze selectie biedt deze voordelen in diverse modellen. Wij bieden een brede keuze van kastjes nachtkastjes modellen in verschillende designs met één of meerdere lades. Ook kun je kastjes met een combinatie van open vlakken en één of meerdere lades bij ons vinden. Kies voor een frisse verandering in de slaapkamer met een design nachtkastje van Intens Wonen. Wil je een kastje van eikenhout voor een rustieke interieurstijl? Of liever een nachtkastje gemaakt van diverse materialen om een industriële sfeer te creëren? Bij ons kun je altijd een model vinden dat bij jouw wensen past.

Nachtkastjes kopen

Nachtkastjes kopen voor beide kanten van het bed? Of toch één voor de nodige spulletjes op te bergen? Bestel jouw items eenvoudig in onze webshop. Profiteer van onze mogelijkheden voor een gratis verzending. Heb je nog vragen over onze producten of kunnen we je helpen met interieuradvies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!