Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1661 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Tuintafels

Tuintafel kopen om het zitgedeelte van het tuininterieur compleet te maken? Bij Intens Wonen bieden we een uitgebreid assortiment tuinmeubels aan. Een tuintafel is een onmisbaar item in de tuin, een plek om lekker aan te zitten met vrienden familie. Tuintafels zijn er in verschillende formaten en materialen. Bij Intens Wonen vind je een geschikte tafel voor in iedere tuin. Wij hebben diverse tafel geselecteerd bestaande uit diverse interieurstijlen. Deze tuintafels zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben verschillende kleuren, maten, hoogten en formaten. Bekijk ons prachtige assortiment of lees hier verder over de bijpassend productinformatie.

Tuintafel assortiment

Met ons mooie assortiment tuinstoelen kun je heerlijk creatief je gang gaan. Wees creatief met de stijl van jouw tuininterieur. Probeer verschillende kleuren en bekijk, wat voor soort materiaal bij de uitstraling van het interieur van de tuin past. Daarnaast bieden wij niet alleen eettafels aan, maar ook verschillen tuinstoelen en tuinbanken. Zo vind je diversiteit en inspiratie binnen ons tuinmeubels assortiment.

Woonwinkel bezoek

Willen je een bezoek brengen aan onze woonwinkel om ons tuintafel assortiment in het echt te bewonderen? Dat kan! Kom gezellig shoppen bij ons in de showroom. Laat je inspireren door onze tuinartikelen en prachtige samenstellingen die door onze stylisten opgezet zijn. Ook zijn wij bereikbaar voor vragen en persoonlijk tuininterieur advies via de chatmodule rechtsonder in het beeldscherm.

Tuintafel kopen

Tuintafel kopen om jouw tuinmeubilair compleet te maken? Of ga je voor een moderne salontafel om de serre mee te decoreren? Wij bieden een prachtig assortiment vol woonaccessoires aan voor zowel binnen als buiten. Bij Intens Wonen worden alle bestellingen gratis verzonden. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt of wanneer je advies nodig hebt.