Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1661 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Fotolijsten

Fotolijsten decoratie is een zeer creatieve manier om je interieur op te fleuren met veel herinneringen, liefde of kunst. Het is mogelijk om met stijlen, kleuren, vormen en ophang systemen te werken zodat jouw muren prachtig aangekleed zullen zijn. Intens Wonen heeft een prachtige en unieke selectie fotolijsten samengesteld en andere soorten woonaccessoires.

Fotolijsten decoratie

Al onze fotolijsten zijn gemakkelijk te openen aan de achterkant en zijn gemaakt van sterk materiaal. Je kunt de lijsten zowel horizontaal als verticaal, aan de muur hangen. Wij bieden verschillende soorten fotolijsten aan voor iedere stijl decoratie. Ben je op zoek naar een staande lijst, een design lijst, een hanglijst of lijkt het je leuk om te spelen met een BePureHome Xpose set? Fotolijstjes zijn woonaccessoires dat in ieder huis past. Je kunt verschillende formaten, kleuren en stijlen mixen voor de finishing touch van jouw inrichting.

Interieur inrichten met leuke accessoires

Bij het samenstellen van jouw interieur is een rustige basis een verstandig uitgangspunt. Vanuit de rust in de opbouw van het interieur, kun je naar smaak meerdere elementen toevoegen die passen bij de uitstraling van jouw interieur. Op deze manier zal je zowel de structuur, als het goede gevoel dat je bij jouw interieur had, niet kwijtraken. Vervolgens kun je heerlijk creatief zijn en de basis uitbreiden met onder andere een stijlvolle fotolijsten. Daarnaast is het ook een leuk idee om meerdere kleuraccenten toe te voegen aan het interieur. Of wellicht is het passend om met verschillende materiaalsoorten te combineren. Dat kan natuurlijk ook binnen jouw selectie fotolijsten. Zo creëer je een mooi geheel waar jij jezelf goed bij voelt!

Fotolijsten kopen

Fotolijsten kopen voor in de huiskamer, aankomsthal of wil je een lijstje geven als leuk verjaardagscadeau? Wij bieden een breed assortiment vol sfeermakers voor zowel binnen als buiten aan. Bij Intens Wonen worden alle bestellingen gratis verzonden. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt of wanneer je graag advies wil bij jouw keuze.