Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1661 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Zuilen

Zuilen kopen? In de uitgebreide collectie van Intens Wonen vind je altijd iets naar wens. Een zuil is ideaal voor naast tegen de lege muur of creëer een leuk hoekje met een zuilenset en accessoires. Welke woonstijl je ook zoekt, landelijk, modern of wat anders, je vindt het allemaal bij Intens Wonen.

Voordelen zuilen

Een zuil is ideaal voor het opvullen van lege ruimtes in huis. Doordat het een groot maar subtiel meubelstuk is, geeft het geen rommelige of overvolle uitstraling. Een ander groot voordeel van een zuil is dat hij vaak groot, maar wel licht van gewicht is. Zo verplaats je hem gemakkelijk naar een andere plek. Of decoreer een zuil met bijvoorbeeld een tafellamp of een vaas. Daarmee creëer je snel een gezellig hoekje. Kaarsen, planten en ornamenten zijn ook goede opties voor op een zuil.

Materialen zuilen

Zuilen komen in verschillende materialen. Veel tafels zijn gemaakt van hout, metaal, keramiek, glas en marmer. Hout geeft over het algemeen een klassieke look. Vooral in een donkere kleur. Meubels in lichter hout geven een rustige, of zelfs Scandinavische uitstraling. Zuilen van metaal komen veel voor in een industriële woonstijl. Keramiek gaat goed in een modern interieur. Het brengt wat warmte aan de strakke lijnen. Ook zijn er zuilen met dubbele glas lagen, zo kun je bijvoorbeeld bovenop een mooie vaas plaatsen en onder een klein bakje voor je sleutels en geld.

Zuil kopen?

We bezorgen alle meubels uit ons assortiment gratis en snel door heel Nederland. Altijd gratis retourneren. Bekijk ons uitgebreide assortiment met verschillende meubels. Net als onze tafels hebben al onze meubels de laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat je nooit teveel betaalt voor een meubel bij Intens Wonen.