Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1674 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Kunstplanten

Kunstplanten zijn een zeer creatieve manier om thuis je interieur op te fleuren. Met dit soort decoratie haal je groen in huis waardoor de ruimtes een gemoedelijke sfeer krijgen. Kunstplanten zien er levensecht uit, zijn duurzaam en je hebt er geen omkijken naar. Intens Wonen heeft een prachtige en unieke selectie kunstplanten samengesteld.

Kunstplanten decoratie

Om jouw interieur een boost te geven, kun je verschillende kunstplanten mixen om zo een natuurlijke look te creëren. In ons brede assortiment vind je planten die geschikt zijn voor ieder vertrek van het huis. Wij bieden kunsthangplanten, kleine kamerplanten, middelmaten en flinke staande kunstplanten aan voor bijvoorbeeld in de hoek van de woonkamer. Ook variëren de kleuren zodat je een geschikte decoratie plant kunt kiezen die bij jouw interieur past. Gebruik variaties van woonaccessoires om zo jouw huiskamer, slaapkamer of keuken de finishing touch te geven.

Welke kunstplant kies ik?

Bij het samenstellen van jouw interieur is een rustige basis een verstandig uitgangspunt. Vanuit de rust in de opbouw van het interieur, kun je naar smaak meerdere elementen toevoegen die passen bij de uitstraling van jouw interieur. Op deze manier zal je zowel de structuur, als het goede gevoel dat je bij jouw interieur had, niet kwijtraken. Vervolgens kun je heerlijk creatief zijn en de basis uitbreiden met onder andere één of meerdere kunstplanten. Daarnaast is het ook een leuk idee om meerdere kleuraccenten toe te voegen aan het interieur. Dat kun je doen door middel van verschillende planten te combineren, maar ook door middel van accessoires toe te voegen. Zo creëer je een mooi geheel waar jij jezelf goed bij voelt!

Kunstplanten kopen

Kunstplanten kopen voor in de huiskamer, aankomsthal of wil je een lijstje geven als leuk verjaardagscadeau? Wij bieden een breed assortiment vol sfeermakers voor zowel binnen als buiten aan. Bij Intens Wonen worden alle bestellingen gratis verzonden. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt of wanneer je graag advies wil bij jouw keuze.