Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1674 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Hockers en Poefen

Een poef is een echte klassieker onder de meubelstukken, maar een hocker zie je steeds vaker in een interieur. Benieuwd hoe je hockers en poefen kunt toepassen in jouw interieur? Tegenwoordig is er een breed aanbod in diverse hockers en poefen in allerlei maten, soorten en kleuren. Hockers en poefen zijn dan ook helemaal in. Afhankelijk van de stijl van je interieur kun je kiezen voor meer klassieke hockers of poefen of varianten met een moderne of robuuste uitstraling. Hieronder lees je meer over het diverse aanbod dat Intens Wonen biedt. Laat je inspireren door onze producten en bestel vandaag nog jouw nieuwe zitmeubelen online of koop ze in onze winkel.

Kenmerken poef en hocker

Hockers en poefen dienen verschillende doelen. Al lijken beide meubelstukken vaak ietwat op elkaar. Hockers worden doorgaans gebruikt al voetenbankje of, indien er bijvoorbeeld een dienblad op geplaatst wordt, gebruikt als een extra tafeltje. Poefen zijn iets minder geschikt als tafel en dienen om je voeten op te leggen of als extra zitje dat je makkelijk bij de hand hebt. Hockers en poefen worden vervaardigd uit sterke materialen zodat ze niet snel zullen slijten. Een ander verschil tussen hockers en poefen is dat een hocker vaak (maar niet altijd) pootjes heeft. Een poef is daarentegen meestal gemaakt van één stuk stof of ander soort materiaal.

Assortiment poef en hockers

Intens Wonen heeft een zeer divers aanbod hockers en poefen, speciaal geselecteerd voor ieder type interieur. Zo vind bij je ons mooie robuuste modellen hockers en poefen van leer, suède of fluweel. De beste materialen waarop je lekker zit dus. Ook zijn onze modellen verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je ieder type poef kunt toepassen bij de hoogte van je salontafel of banken. Verder hebben we speciale modellen poefen die vervaardigd zijn uit gebreide wol, met of zonder pootjes. Wil je je hockers en poefen helemaal op laten vallen? Kies dan een ‘hairy’-variant met een hoog fluffy-gehalte. Voor een stoere kamer hebben we ook mooie lederen modellen voorzien van opdrukken.

Wanneer een poef of een hocker?

Vind je het lastig om een poef of juist voor een hocker te kiezen? Denk altijd goed na hoe je het meubelstuk wil toepassen in jouw interieur. Komt het in de woonkamer te staan en wordt het daadwerkelijk gebruikt of dient de poef of hocker meer dan een ornament? Doorgaans zijn poefen geschikter om op te zitten. Ze nemen ook niet zoveel ruimte in. Een hocker kun je (indien hij in dezelfde stijl als de bank is) beter gebruiken als voetenbank of als vervanging van de salontafel. Hockers zijn dan ook een stukje groter dan een poef en nemen meer ruimte in beslag.

Poef kopen?

Intens Wonen heeft een groot en divers aanbod. Bij ons vind je meubels die geschikt zijn voor ieder type interieur en woonstijl. Wil je meer weten of onze poefen of hockers eens uitproberen? Bezoek dan onze showroom. Wil je liever online bestellen? Dat kan! Onze meubels worden gewoon bij jou thuis geleverd. Altijd gratis verzending en retourneren. Houd wel rekening met een levertijd van 7 tot 21 dagen. Afhankelijk of het meubelstuk al dan wel of niet op voorraad is.