Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1666 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Wijnkast

Wijnkast kopen? Dan moet je bij Intens Wonen zijn! Ben je een echte wijnliefhebber en mogen vrienden of familie jouw bijzondere wijnen zien? Leg ze in een unieke wijnkast van Intens Wonen. In onze webshop vind je een ruimte collectie kasten voor een scherpe prijs. Eenvoudig besteld en direct leverbaar.

Kenmerken wijnkast

De wijnkast is een meubelstuk dat niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je woning is, maar ook nog eens een praktisch doel heeft. Namelijk het opslaan van jouw collectie wijnen. En of je er nu topwijnen van hoge kwaliteit in opbergt of juist die heerlijke merlot van de buurtsuper in legt; met een goede wijnkast ligt je favoriete wijn altijd binnen handbereik. Wij hebben verschillende modellen en soorten kasten in ons assortiment opgenomen, zodat je altijd een model hebt dat past bij je interieur of de stijl die jouw woning heeft. Hoef je je wijnen ook niet langer meer te verbergen in een donkere kelder of keukenkastje!

Van simpel en praktisch tot luxe meubelstuk

De kasten zijn van verschillende materialen gemaakt en hebben afmetingen. Van een rekje met minimalistisch, ijzer design tot een volledige houten kast met wel ruimte voor enkele tientallen flessen. Of je er nu je doordrinkers of speciaalwijnen in opbergt, iedereen in de woning ziet direct dat je een liefhebber bent. Een mooi wijnrek is dan ook een stijlvolle toevoeging. Dankzij de speciale rondingen of inkepingen of in het geval van sommige modellen een schuine hoek, komt de fles mooi tot zijn recht en hoef je hem niet langer meer in een donkere kelder te verbergen. Want zoals je misschien al weet is ook de presentatie van een goede wijn net zo belangrijk.

Voordelen wijnkast

De kast is natuurlijk specifiek bedoeld voor wijnen, maar kan ook prima met andere meubelstukken uit ons assortiment gecombineerd worden. Onze kasten zijn er in verschillende maten en afwerkingen. Dus bekijk ook goed of je er ruimte voor hebt in je huis. Wil je de kast tegen een lange wand aanschuiven of misschien liever aan een wand ophangen? Bekijk per model de verschillende mogelijkheden. Onze wijnen zijn geen wijnkoelkasten of speciale klimaatkasten.

Tip: Let bij het plaatsen van je nieuwe kast wel op de hoeveelheid zoninval in je huis. Wijnen bewaar je het best in een koele, ietwat donkere omgeving. Dus zet een wijnkast nooit pal in het zonlicht.

Wijnkast kopen

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken of wil je graag wat stijladvies bij het kopen van een nieuw meubelstuk? Via onze online chat helpen we je graag met je vragen. Binnen enkele minuten krijg je antwoord op je vraag. Alle meubels bestel je direct in de webshop en worden door heel Nederland geleverd. Altijd gratis verzending en retourneren. Profiteer zelf van onze gunstige prijzen. Liever zelf de collectie zien of uitproberen? Kom dan langs onze showroom. Onze medewerkers helpen je graag met praktische tips en adviezen over de meubels die jou aanspreken!