Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1656 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Bijzettafels

Bijzettafel kopen? In de uitgebreide collectie van Intens Wonen vind je altijd iets naar wens. Een bijzettafel is ideaal voor naast de bank. Zo heb je alles binnen handbereik. Of creëer een leuk hoekje met een bijzettafel en accessoires. Welke woonstijl je ook zoekt, landelijk, modern of wat anders, je vindt het allemaal bij Intens Wonen.

Voordelen bijzettafel

Een bijzettafel is ideaal voor naast de bank. Zo heb je een glas drinken altijd binnen handbereik. Een ander groot voordeel van een bijzettafel is dat hij vaak klein en licht van gewicht is. Zo verplaats je hem gemakkelijk naar een andere plek. Of decoreer een bijzettafel met bijvoorbeeld een tafellamp of een vaas. Daarmee creëer je snel een gezellig hoekje. Kaarsen, planten en ornamenten zijn ook goede opties voor op een bijzettafel.

Interieurstijl bijzettafel

In de collectie van Intens Wonen vind je bijzettafels in allerlei stijlen, formaten en materialen. Vind een tafel die in jouw kamer past. Er zijn basis bijzettafels, maar ook tafels met een uitdagendere look in unieke structuren en kleuren. Klassieke en moderne bijzettafels, een landelijke, industriële of hotel chique interieurstijl, waar ga jij voor?

Materialen bijzettafel

Bijzettafels komen in verschillende materialen. Veel tafels zijn gemaakt van hout, metaal, keramiek, glas en marmer. Hout geeft over het algemeen een klassieke look. Vooral in een donkere kleur. Meubels in lichter hout geven een rustige, of zelfs Scandinavische uitstraling. Bijzettafels van metaal komen veel voor in een industriële woonstijl. Keramiek gaat goed in een modern interieur. Het brengt wat warmte aan de strakke lijnen.

Bijzettafel kopen

Bijzettafel kopen bij Intens Wonen? Met ons ruime aanbod heb je genoeg keuze als je op zoek bent naar een bijzettafel voor jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Kijk rond in onze collectie bijzettafels. Je besteld altijd met gratis verzending en retournering. Zo heb jij de kans om kosteloos te kijken of de meubels naar wens zijn.