Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 10 (0 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Tafels

Tafel kopen? Dan ben je bij Intens Wonen aan het juiste adres. In iedere kamer in je huis staat wel een tafel. Bij Intens Wonen vind je tafels in alle soorten, maten en stijlen.

Tafel assortiment

Wij vinden tafels ontzettend gaaf. Niet alleen omdat we er zelf ook iedere dag gebruiken van maken, maar vooral omdat je alle kanten op kunt met een tafel. Er zijn zoveel verschillende soorten tafels dat er voor iedere smaak, ieder interieur en ieder gebruiksdoel wel een geschikt model te vinden is. Bij Intens Wonen zijn we dan ook erg trots op ons aanbod van tafels. Onze ronde tafels, onze vierkante tafels en onze rechthoekige tafels. De tafels van hout en de tafels met metalen afwerking. Bekijk onze industriële eettafels, die erg trendy en zeer praktisch zijn. Heb je een bureau nodig om je huiswerk aan te maken of om je werk uit te kunnen voeren? Bij ons vind je minimalistisch uitgevoerde bureautafels die zeer geschikt zijn voor gebruik in een studentenkamer. Je vind bij ons ook salontafelssidetablesbartafels en tuintafels.  

Tafel op maat

Of wij ook tafels op maat maken? Nou en of! Jij bepaalt de breedte, lengte en hoogte van het blad. Natuurlijk mag je ook zelf aangeven met welke olie we dit blad moeten afwerken, zodat de tafel nog beter op jouw wens afgestemd wordt. En heb je al over het onderstel nagedacht? Geef aan welke kleuruitvoering jij graag wilt, dan zorgen wij ervoor dat dit helemaal in orde komt. Verbaas vrienden, familie en jezelf met een op maat gemaakte tafel.

Tafel kopen?

We bezorgen alle meubels uit ons assortiment gratis en snel door heel Nederland. Altijd gratis retourneren. Bekijk ons uitgebreide assortiment met verschillende meubels. Net als onze tafels hebben al onze meubels de laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat je nooit teveel betaalt voor een meubel bij Intens Wonen.