Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1661 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Schilderijen

Schilderij kopen? Schilderijen zijn ideale wanddecoraties voor je interieur en worden daarom vaak gebruikt als aanvulling op een lege muur. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij in de woonkamer. Het voordeel van schilderijen is dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende designs van allerlei soorten en maten. Zo heeft elke muur of kamer een schilderij dat geschikt is. Bij Intens Wonen hebben wij een groot assortiment aan diverse schilderijen. Bekijk snel ons prachtige aanbod!

Schilderijen voor alle ruimtes

Je huis decoreren met een schilderij kan altijd en overal. Je kunt bijvoorbeeld een groot schilderij in de woonkamer of slaapkamer hangen. Of versier je kamer met een mooi schilderij boven het hoofdeinde van je bed. Je kunt kiezen uit kleine en grotere schilderijen. Beperk je niet tot één stijl, maar durf te combineren met kleuren voor een stijlvolle look.

Mooie canvas schilderijen

Een schilderij op een canvas past in bijna elke interieurstijl, waardoor ze ideaal zijn als wanddecoratie. Je kunt ze gebruiken in de woonkamer, zoals boven de bank en natuurlijk in de slaapkamer of studeerkamer. Canvas schilderijen geven een moderne en stijlvolle indruk omdat ze in vele soorten prints verkrijgbaar zijn, Daarom is het vinden van een mooi model voor jouw interieur geen lastige opgave. Bij Intens wonen vind je veel canvassen van verschillende thema's. Met onze decoratie producten maak je van je interieur je eigen unieke plek, deze vind je natuurlijk naar ieders smaak en stijl!

Topkwaliteit

Bij Intens Wonen bieden we alleen kwaliteitsproducten aan die een lange levensduur en jarenlang plezier garanderen. Dit is niet anders bij onze uitgebreide collectie schilderijen. Wij bieden schilderijen aan van diverse topmerken. Waar je ook voor kiest, wij zorgen dat je het op tijd ontvangt.

Schilderij kopen?

Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, plexiglas, Deluxe art, meerluik, boeddha, 3d, metalen en kleurrijke schilderijen. Wil jij je huis een echte eye-catcher geven? Bestel dan nu veilig en voordelig je schilderij. Altijd gratis verzending en retourneren. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.