Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Alles wat je moet weten over industriële tafels

December 11, 2019

Geef je interieur een industriële look met industriële tafels. Een industriële tafel herken je aan een vaak donker tafelblad met metalen onderstel. Industriële meubels zijn zo populair omdat ze erg veelzijdig zijn. Je hoeft niet per se een industrieel interieur te hebben om een industriële tafel te kopen. Combineer je industriële tafel met een modern of juist klassieker interieur. Het vaak minimalistisch uitgevoerd onderstel gaat heel fraai op in de ruimte.

Eten aan een industriële tafels

Een industriële tafel komt misschien wel het best tot zijn recht als eettafel. Omdat keukentafels vaak wat groter zijn valt een industriële tafel, ondanks de minimalistische opbouw, toch op. Het houten tafelblad geeft de tafel een geleefde en licht verweerde uitstraling die goed samengaat met andere natuurlijke materialen die in je woning terugkomen. De meeste industriële tafels zijn uitgevoerd met een metalen onderstel. Je kan echter ook tafels tegenkomen met een houten poten. Maar het metalen onderstel geeft de tafel juist zijn stoere look en is dan ook veruit het populairst.

Wees creatief

Er zijn veel kant-en-klare tafels te koop die direct een mooie aanvulling op je woning zullen zijn. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een industriële tafel ontwerpen of zelfs zelf maken. Omdat het principe van een industriële tafel zo eenvoudig is, hoef je niet veel verstand te hebben van het bouwen of ontwerpen van meubels. Natuurlijk sta je hier niet alleen in, je kunt een industriële tafel ook gewoon op maat laten maken. Het design is dan misschien niet aan te passen, maar verder kun je alles naar jouw wens laten maken.

Vind een tafel die bij je past

Koop je toch liever een kant-en-klare tafel waarmee je jouw huiskamer, keuken of werkkamer direct van een stoere uitstraling kunt voorzien? Dan is er genoeg aanbod te vinden die aan je wensen voldoen. Van verschillende formaten tot variërende afwerkingen. Een industriële tafel om aan te eten, te werken of als decoratie in de hal? Alles is mogelijk en dat maakt dit soort tafels juist zo interessant.

Tags:
  • tafels
  • industriële tafels