Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Bespaartips: Warme plaids en meer

October 20, 2022

plaid

In deze tijden is het fijn om te kunnen besparen waar mogelijk. De inflatie blijft maar stijgen en energie is daar een grote boosdoener van. Met een aantal tips wordt het makkelijker om wat minder energie te verbruiken. Alle beetjes helpen! En met een aantal aanpassingen kun je met de tarieven van nu wel honderden tot duizenden euro’s besparen per jaar. Hoe mooi zou dat zijn!

Warme plaids van Unique Living

Een warm plaid is een heel goed alternatief voor de hoge, dure verwarming. Schaf een paar lekker warme plaids aan voor ’s avonds op de bank, en de kachel kan meteen een stuk lager. Bovendien maak je het hier gelijk gezellig mee! En wat is dan een écht goed warm kleed? Dit is een heerlijk (fleece) plaid waarvan de binnenkant super fluffy is. Het merk Unique Living heeft diverse plaids met deze eigenschappen. Hier wil je echt onder kruipen! De plaids zijn verkrijgbaar in de maten 150 x 200 cm en 220 x 240 cm. Ze zijn dus lekker lang om er helemaal onder te kunnen zitten of liggen. Tenslotte zijn de plaids goed betaalbaar vergeleken andere alternatieven.

plaid1plaid2plaid3

Elektrisch Deken Fatboy Hotspot Blanket

Als je het nóg warmer wil hebben, kan je ook gaan voor een elektrisch deken. De Fatboy Hotspot Blanket heeft ook zo’n heerlijke fluffy binnenkant en bevat daarbij een ingebouwd, oplaadbaar warmte-element. Je kan onder de Hotspot Blanket gaan zitten, maar je kan hem ook aantrekken als een oversized kimono. Vouw de zachte kraag om, steek de knopen door de knoopsgaten en je hebt hem aan met een warmte-element op je rug. Jou pakken ze niet meer! De Fatboy Hotspot Blankets zijn erg gewild en daarom naar verwachting weer verkrijgbaar vanaf eind december. De kleuren zijn cool grey, foggy dew, en toffee.

hotspot1hotspot2hotspot3

Elektrisch Kussen Fatboy Hotspot

In de Hotspot serie van Fatboy zitten zijn er ook elektrische kussens in de collectie. Deze kan je lekker tegen je aan houden. Je kan kiezen uit Lungo en Quadro, wat twee verschillende maten zijn. De kleuren zijn cool grey, foggy dew, papaya en toffee.

kussen1kussen2kussen3

Andere tips om te besparen

Heb je het ook al lekker warm gekregen bij het idee van deze dekens? Er zijn nog andere tips om de stookkosten zo laag mogelijk te houden. Kaarsen zijn erg slim om veel in huis te halen. Maak een leuk plateau kaarsen en dan komt er echt behoorlijk wat warmte vanaf. En een kaars is sowieso nooit verkeerd, want dat creëert ook een boel sfeer in huis! Houd daarnaast alle deuren zoveel mogelijk dicht en zorg ervoor dat tochtgaten worden dicht gestript. Tenslotte nog de tip om de verwarming een uur voordat je naar bed gaat op 15 graden te zetten. Doe dit ook als er niemand thuis is en verwarm alleen de kamers waar je veel in bent.

kaars1kaars2kaars3

Tags:
  • plaids