Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Binnenkijken bij de fauteuil winnaars

March 17, 2023

Kijk vandaag binnen bij de winnaars van de Giveaway. Melanie heeft de Light & Living Fauteuil Charlie gewonnen in het velvet karamel met gouden poten, en Susanne de Light & Living Fauteuil Antony in het bouclé crème met zwarte poten. Twee unieke eyecatchers. Wat maakt deze fauteuils zo uniek? Allereerst het model van het onderstel. Het frame heeft aan de onderkant een kruisvorm wat een speelse look geeft. Daarnaast zit er in de rugleuning een ovale opening. Dit maakt de fauteuil lekker luchtig. Een fijne stoel die je overal in huis kwijt kan. In de woonkamer, slaapkamer, een (lees) hoekje, waar je maar wilt. Het leuke is dat je dus ook zou kunnen afwisselen van plek. Er is op veel plekken snel plek, omdat het niet zo’n hele grote fauteuil is. Dit maakt dat het bijvoorbeeld ook een goede stoel voor de slaapkamer kan zijn.

En hoe staat de fauteuil thuis bij de winnaars? Kijk nu binnen!

foto

Wauw, wat een plaatjes! Twee hele verschillende interieurs. De gekozen kleuren van de fauteuils passen dan ook perfect bij de woonstijl van beide. Links is een wat donkerder interieur met glanzende, gouden details. Het karamel, de velvet stof en de gouden poten van de fauteuil passen hier heel goed bij. De bos bloemen geeft een kleurrijke touch in het interieur waardoor het vrolijker wordt. Dan kijken we binnen op rechts. Ook een donkere vloer. Dit matcht helemaal met het zwarte onderstel van de fauteuil. Verder is de omgeving lichter, met een witte muur en licht gordijn. Daar past de crème bouclé zitting dan weer bij. Een leuk detail aan de gordijnen is dat er zwarte details in terugkomen. Ook in dit interieur zien we bloemen terugkomen. Mooie rode rozen die kleur aanbrengen in deze ruimte. Beide fauteuil zijn in de woonkamer geplaatst.

Voor welke fauteuil zou jij gaan? Dit was de binnenkijker alweer. Wil jij jouw interieur hier ook terugzien? Deel jouw foto dan op Instagram en tag Intens Wonen, of stuur de foto naar [email protected].

Tags:
  • binnenkijken