Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1659 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Binnenkijken - Een licht interieur

December 22, 2022

Vandaag weer een prachtige binnenkijker bij jullie thuis. Dit keer de Brix Nova White Salontafel. Wat een plaatje! Deze salontafel heeft een marmeren blad waarvan ieder exemplaar uniek is. Het mangohout eronder maakt het helemaal af. En hiermee speel je echt in op de woontrends van nu. De salontafel past perfect bij de rest van dit interieur. Lichte kleuren en natuurlijke materialen is wat we terug zien komen. Heerlijk rustgevend…

brixnova

Een licht interieur met natuurlijke materialen en aardetinten

We zijn steeds meer fan van natuurlijke materialen. En dat is niet zo gek. Het geeft ruimte, rust en is makkelijk te combineren met elkaar. Welke natuurlijke materialen zien we vooral terugkomen in meubels? Denk aan hout, rotan, eiken, bamboe, jute en riet. In het voorjaar van 2023 zullen deze materialen helemaal hot zijn. Natuurlijke materialen zijn vaak van aardekleuren. Het fijne daarvan is dat het je interieur rustig en licht maakt. Een aanrader voor als de winter weer voorbij is. De lichte kleuren komen in tal van verschillende aardetinten. Deze kleuren kun je eindeloos blijven combineren. Creëer de rustgevende thuisbasis waar je naar opzoek bent. Kleuren als terra, bruin en okergeel gaan ook heel goed samen met de lichtere aardetinten. Daarmee krijg je net een wat speelser interieur. Maar ook met zwart kan het mooi zijn als je wat meer contrast wilt hebben. Bij het binnenkijken valt het op dat lichtroze en groen ook prachtig staan bij de lichte kleuren.

Shop de look

mandenkrukbrix

Groene kunstplanten

Een plant is ideaal om groen in je interieur te brengen. Echte planten passen super goed bij een natuurlijk interieur. Alleen een nadeel hiervan is dat deze na verloop van tijd minder mooi kunnen worden. En misschien heb jij ook niet zulke groene vingers. Gelukkig is daar iets voor in het leven geroepen. De kunstplant. Deze gaat eeuwig mee. Groene planten maken je interieur net wat speelser en gezelliger. Het kleedt lekker aan. Je vindt zeker een passende kunstplant voor jouw interieur, want er is genoeg aanbod.