Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

De ideale hangmat, de Fatboy Headdemock

May 5, 2023

Meer informatie over de Fatboy headdemock

Een hangmat om lekker in te luieren, wie wil dat nou niet? De Fatboy Headdemock is hier ideaal voor. Wat maakt de Headdemock nou beter dan een normale hangmat? En welke kies ik? Lees het hieronder! Met de Fatboy Headdemock upgrade jij jouw tuin naar een hoger level. Als je deze hangmat eenmaal hebt, wil je nooit meer zonder. In deze blog ontdek je de voordelen van de Headdemock en weet je de verschillen tussen de twee modellen. 

De voordelen van de Fatboy Headdemock hangmat

Wat zijn nou de voordelen van een Fatboy Headdemock hangmat? Dat zijn er meerdere. Zo heb je geen boom nodig om hem aan op te hangen. Het stalen frame houdt de Headdemock namelijk overal omhoog. Even in de schaduw chillen in plaats van in de zon? Dat is zo gepiept. Je verplaatst de hangmat gemakkelijk naar een andere plek. Een ander voordeel, je kan er gezellig met zijn tweeën in (tot 150 kilo). ’S avonds romantisch naar de sterren kijken, of gezellig met de kleine in de hangmat chillen. De Headdemocks worden geleverd met bijpassen draagzakken. Hiermee berg je de hangmat aan het einde van de zomer weer gemakkelijk mee op.

Headdemock of Headdemock Superb?

De Fatboy Headdemock en de Headdemock Superb lijken in eerste instantie veel op elkaar, maar er zitten verschillen in. Het  eerste grote verschil is het materiaal. De Headdemock is gemaakt van Polyester en de Headdemock Superb van een unieke outdoorstof, acryl of olefin. Beide hangmatten zijn water- en vuilafstotende én UV-resistent, maar de Headdemock Superb  net wat beter en ook nog eens kleurvast. De Superb is ook makkelijker schoon te maken en dit mag met bleek, wat bij de normale Headdemock niet mag. De Headdemock Superb is dan ook een stukje duurder. De normale Headdemock heeft dus al tal van voordelen en is ook goed beschermd, de Headdemock Superb heeft dit net een beetje extra. Van beide exemplaren kun je jarenlang genieten.

Voetjes van de vloer en genieten geblazen met de Fatboy Headdemocks!