Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Een gezellige nazomer met Fatboy

August 31, 2022

fatboy

Geniet nog even van de nazomer met de gezelligste producten van Fatboy. Dit merk is razend populair en daar kijken wij niet van op. De items van Fatboy zijn erg handig en brengen veel sfeer. Ben jij al benieuwd? We nemen je vandaag mee in een aantal hardlopers!

Fatboy Edison The Petit Tafellamp

We beginnen met de Fatboy Edison The Petit Tafellamp. Een echte favoriet. Maar waarom? Deze veelzijdige tafellamp kun je op veel plekken in (en rondom) je huis neerzetten. Als leeslamp op je nachtkastje, naast de bank, of bij de lange, gezellige zomeravonden in de tuin. Er is keuze uit verschillende lichtstanden. Elke mood is mogelijk!

petit

Fatboy Bolleke Bollamp

We gaan door naar het volgende item, de Fatboy Bolleke Bollamp. Deze sfeermaker brengt de stemming er goed in, waar hij ook is. Hang hem eenvoudig aan een koord of een haak, in een boom, onder de parasol of aan je tentluifel. Ideaal is dat de bollekes draadloos zijn. Als hij opgeladen is geniet je tot wel 24 uur lang van de sfeer. De Bollekes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

bolleke

Fatboy Tjoepke Tafellamp

De Fatboy Tjoepke is een praktische en speelse tafellamp. Ga je kamperen? Tjoepke! Omdat hij licht en klein is, neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe. Je kunt gaan voor fel licht, warm licht, of voor een romantisch kaarslichteffect. Multifunctioneel! Aan- en uitzetten gaat door de Tjoepke ondersteboven neer te zetten.

tjoepke

Fatboy Rock n Roll Schommelstoel

De klassieke Original Zitzak is al jaren geleden populair geworden. Misschien heb jij er thuis ook wel een liggen. Nu heeft Fatboy een leuke uitbreiding bedacht. De Original zitzak kun je in de Fatboy Rock n Roll Schommelstoel leggen voor extra comfort. Leg hem erin, leun achterover, en relax!

schommelstoel

Zo, nu kun jij extra genieten van de nazomer. Wordt het jou toch alweer iets te fris? De producten zijn geschikt voor binnen én buiten. Ook fijn voor als de donkere dagen er weer aankomen.

Tags:
  • fatboy
  • nazomer