Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1659 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Een stijlvolle loungeset voor buiten: De Paletti van Fatboy

March 1, 2024

 

Paletti Fatboy Beige Grootbeeld

Leuk dat je onze blog leest over het creatief combineren en stijlen van de grote Paletti-collectie van Fatboy. Of je nu opzoek bent naar inspiratie voor het vernieuwen van je buitenruimtes of tips nodig hebt voor de best aansluitende setting bij je thuis. We helpen je graag.

Met de eigentijdse ontwerpen, duurzame materialen en het grootse comfort biedt de Paletti-collectie eindeloos veel mogelijkheden om jouw persoonlijke stempel te drukken in elke ruimte. Van het mixen en matchen van verschillende meubelstukken tot het spelen met kleuren en texturen, ontdek hier hoe je de Paletti-collectie kunt gebruiken om een unieke en stijlvolle ruimte te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren!

Wat is de Paletti-collectie eigenlijk?

De modulaire manier van loungen. Het geheim van de Paletti zit in de flexibiliteit die deze meubelstukken bieden. Dit loungeconcept zorgt voor veel ruimte en geeft een flexibele draai aan genieten van het goede leven met meer mensen dan je zou verwachten. Het ontwerp van dit concept is geïnspireerd op transportpallets, en net als deze zijn de onderstellen van Paletti ook stapelbaar en gemakkelijk op te bergen als de winter weer voor de deur staat. Hierdoor creëer je in een mum van tijd jouw persoonlijke oase. Ondanks dat deze collectie vaak buiten te zien is, is deze collectie ook geschikt voor binnen.

Fatboy Paletti Light Grey

Waar bestaat de collectie uit?

De collectie bestaat uit verschillende onderdelen; deze zullen hier kort op een rijtje benoemt worden. Later daar meer informatie over in detail. In de collectie zit: de corner seat, de hocker en de seat als componenten. Zo wordt het dus een echte lounge set op maat, die je helemaal naar smaak kan samen stellen. Ook zijn ze te koop in sets. Hiervan is er een small, medium (met tafel) en large versie. Naast deze items is er een bijpassende tafel en lounge chair waarmee je je set helemaal af maakt.

Op het einde van de blog kun je ook nog informatie vinden over de bijpassende accessoires van de Paletti-collectie.

De Paletti corner seat

Dit moderne zitmeubel is perfect voor het creëren van gezellige hoekjes in elke ruimte. Met zijn luxe kussens biedt de Corner seat een uitnodigende plek om te ontspannen, te lezen of te genieten van aangenaam gezelschap.

Fatboy Corner seat Sahara

De Paletti seat

Een symbool van elegantie en comfort. Dit tijdloze item is ontworpen met een oog voor detail en vakmanschap, waardoor het zowel functioneel als smaakvol is. Met de zachte kussens en duurzame constructie biedt de Paletti Seat een fijne plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Paletti seat mist grey

De Paletti Hocker

Dit item kan dienen als een extra zitplaats, voetenbankje, bijzettafel en een verlenging. Hierdoor wordt het een onmisbaar onderdeel van elke leefruimte. De Paletti hocker biedt ondersteuning met een vleugje luxe. Vanwege de veelzijdigheid is deze bijna onmisbaar in je lounge set.

Paletti Hocker storm blue

De paletti sets

Op een mooie avond met gezellige mensen samen komen en fijn op de bank kunnen zitten. Met deze sets ben je er zo. In de collectie zitten vier verschillende opties voor een set. Je hebt small, deze bestaat uit een corner seat en een seat. Dan heb je de medium, deze bestaat uit een corner seat, seat en hocker. Deze set is verkrijgbaar met of zonder de paletti tafel. Als laatste heb je de large set. Deze bestaat uit een corner seat, twee seats en een hocker. Doordat ze uit de verschillende onderdelen bestaan kan je altijd een item toevoegen of weghalen. Denk hierbij aan heerlijke hoekbanken voor buiten (of binnen) waar je fijn in weg kan zakken met een lekker drankje.

Fatboy set large SaharaFatboy set medium SaharaFatboy set small Sahara

 

Inspireren om te combineren

Hieronder zie je een heel aantal voorbeelden van hoe je de Paletti-lounge zou kunnen neerzetten. Het leuke aan deze items is dat je ze helemaal anders neer kan zetten als het tijd is voor een vernieuwing in je ruimte. Ook kan je er altijd een nieuw onderdeel aan vast maken als je weer een nieuwe toevoeging hebt.

Combineren Fatboy Paletti 1

Indeling Fatboy Paletti 2

Indeling Fatboy Paletti 3

Indeling Fatboy Paletti 4

Stijl je Paletti-lounge af

Doe dit door bijvoorbeeld de verschillende kussentjes die Fatboy in de collectie heeft zitten. Buiten alle prachtige accessoires in de collecties van Fatboy om, zou ik graag de volgende producten uitlichten in combinatie met de Paletti collectie. Denk bijvoorbeeld aan de King pillow, de Circle pillow, de Flamtastique (xs), de Stripesol of een van de mooie vloerkleden.

Denk bij het mixen en matchen aan de kleuren; ga je voor een monotone look? Of wil je juist iets meer pit met een contrasterende kleur? In de collectie van Fatboy zitten ook veel prints, hiermee kun je zorgen voor nog meer dimensie in je lounge set. Je kunt zelfs nog mixen met verschillende texturen. Zoveel opties maar je weet het eigenlijk nog steeds niet echt? Probeer twee kleuren, een kleur en een print of een kleur en een textuur te mixen. Zo oogt het geheel rustig en kan je helemaal ontspannen.

visual Paletti set accessoires

Fatboy Circle pillowFlamtastique Fatboy Light GreyFatboy Flying Carpet

Een plek voor de drankjes

Je verfrissende drankjes moeten natuurlijk ook ergens staan. Hiervoor is de bijpassende Paletti tafel. Deze sluit vlekkeloos aan bij je lounge set en is verkrijgbaar in verschillende bijpassende kleuren. Ook kun je gaan voor een andere toevoeging. Zoals bijvoorbeeld de Pfffh. Dit item is te gebruiken als poef en tafeltje. Door deze toe te voegen zorg je voor een dynamisch effect. Zo maak je de setting helemaal compleet.

Pfffh Poef Fatboy Visual

Een plekje voor jezelf

Een losse love-seat is ook deel van deze verfijnde collectie. Zo heb je een plek je voor jezelf en je geliefde (of gewoon voor jezelf). Deze matcht precies als het gaat om stijl, kleur en textuur. En voldoet aan alle ontspanningsbehoeften door zijn diepe zitting en kussens. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen aan het einde van een lange dag.

Palettie Lounge seat

 

Hoe zet ik de Paletti in elkaar?

Zoals je nu al een beetje hebt gelezen kun je de Paletti op verschillende manieren in elkaar zetten. Het systeem is makkelijk, je klikt ze als het waren aan elkaar met twee knoppen en een tussenstukje. Zo bouw je de basis aan elkaar en voeg je daarna de kussens (met frames) toe. Voor meer duidelijkheid zie je hier het handboek.

Waar is de collectie van gemaakt?

De kussens zijn gevuld met traag schuim voor een langdurig comfort. Dit soort schuim vormt naar het lichaam voor de ultieme comfort en ondersteuning. De hoezen zijn gemaakt van de hoogwaardige stof; olefine. Dit is een zachte en lichte stof die vooral gebruikt wordt voor buitenmeubels. Het  frame is gemaakt van Staal (gegalvaniseerd en gepoedercoat). Door al deze eigenschappen samen is de Paletti water- en vuilafstotend, vlekbestendig en Uv-bestendig.

Hoe verzorg ik mijn Paletti?

Een stukje over de beste manier om je paletti te verzorgen. Dit breng ons bij de wasvoorschriften, de kussenhoezen kun je wassen op 40℃. De hoezen stop je er dan binnenstebuiten in. Je kan de kussenhoezen niet in de droger stoppen en ook niet chemisch wassen. Als je de lounge set tussendoor wilt schoonmaken kan je dat voorzichtig doen met een natte doek. Er zijn voor deze items ook speciale hoezen. Dit zijn de coverhoezen. Deze zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze Uv-bestendig, lichtgewicht en vogel-proof zijn. De hoezen houd je het beste schoon met lauw water en natuurlijke zeep. Heb je er een groot vuil stuk in zitten? Dit los je op door te scrubben met mild wasmiddel en de hoes af te spoelen met koud water. Zo kan het meubelstuk het langste meegaan met de tijd.

Fatboy Cover 1-seatFatboy Cover 2-seatFatboy Cover 3-seat

 


Ontdek op onze website de veelzijdige mogelijkheden van de Paletti-collectie van Fatboy voor het creëren van jouw perfecte loungehoek, met inspiratie voor zowel buitenruimtes als interieurs. Deze moderne lounge meubelserie, biedt flexibiliteit en comfort, zowel binnen als buiten. De collectie omvat diverse onderdelen zoals de corner seat, seat, hocker en sets in verschillende formaten. Combineer en stijl naar wens met bijpassende accessoires en diverse kleuren en texturen voor een unieke look. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals olefine stof en gepoedercoat staal, is de Paletti-collectie duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Volg de eenvoudige montage-instructies en verzorgingstips om langdurig te genieten van jouw stijlvolle en comfortabele lounge set.

Tags:
  • fatboy
  • Paletti
  • Interieurtips
  • buiten