Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Eyecatcher in de ruimte

August 2, 2017

Eyecatcher in de ruimte

Iedereen kent dat wel, een kale muur in de ruimte waar we ons geen raad mee weten. Die lege plek op de wand die maar leeg blijft omwille het gebrek aan inspiratie of de onzekerheid over het formaat van de wand decoratie. 

Stop met zoeken want dit zou zomaar de oplossing kunnen zijn voor die lege plek. Het bedrijf Urban Cotton is bezig met het ontwerpen van schilderijen geprint op katoen. Op dit moment zijn er 7 verschillende dessins met elk een eigen formaat, altijd wel eentje die past dus. Tip, houd ongeveer een halve meter ruimte over tussen plafond, zijwanden en het schilderij. Dit geeft het schilderij de lucht en ruimte om een eyecatcher te worden in je woonkamer/keuken/hal/eetkamer…. 

We hebben vernomen dat Urban Cotton de komende jaren druk bezig is met de collectie uit te breiden en daar zijn wij blij mee. Nog meer keus!

Zoals zichtbaar op het sfeerbeeld zijn de schilderijen combineerbaar met verschillende kleuren in diverse stijlen. Doordat het schilderij van katoen gemaakt is zal deze zorgen voor een betere akoestiek in de ruimte.  
 
Toch niet helemaal overtuigd? Of niet zeker of dat de wandkleden van Urban Cotton wel in jou interieur passen? Kom dan langs in de winkel en laat je adviseren! 




Tags:
  • eyecatcher