Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1659 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Fatboy Oloha: een lamp en designobject in één

August 11, 2023

oloha sfeerverlichting

Er zit iets magisch aan sfeerverlichting in de tuin. Als de zon ondergaat en de avond begint, dan transfomeer je met het juiste sfeerlicht de tuin tot een betoverende plek waar je kunt ontspannen. Houd jij ook van de charme van de sfeerlampjes buiten en zoek jij nog de perfect manier om je tuin te verlichten? Dan moet je zeker eens kijken naar de Fatboy Oloha lampen.

Sfeervol licht voor buiten: Fatboy Oloha lampen

De zoektocht naar de ideale sfeerverlichting voor buiten kan soms een uitdaging zijn, maar met de Fatboy Oloha lampen zit je goed. De Oloha is een schaal met een los ledlampje erin die je met een magneet in een schaal klikt. Dat maakt het niet alleen een sfeervolle lamp voor buiten, maar ook een prachtig designobject. Bovendien kun je de ledlamp kun uit de schaal halen om hem gemakkelijk op te laden met de meegeleverde USB-C kabel. Deze lamp komt in drie verschillende maten en diverse kleuren. Combineer meerdere Oloha’s voor helemaal een leuke verlichting. De Fatboy Oloha lampen combineren functionaliteit, design en sfeer op een unieke manier.

sfeerlampjes buiten

Aan de muur of op tafel

Met de Oloha lampen zijn er veel mogelijkheden. Of je de schaal nu op de tuintafel wilt leggen of aan de muur wilt ophangen, het kan allemaal! Op de achterkant van Oloha zit een siliconen coaster met handig oogje waarmee je de Oloha kunt ophangen. Het is dus niet alleen een prachtig sfeerlicht in je tuin, maar ook sfeervolle wanddecoratie!

Van schemer tot fel

Met de knop kun je de Fatboy Oloha dimmen van schemerstand tot lekker fel. Zo creëer je altijd de bijpassende sfeer. De ledlamp geeft warm wit licht af, maar de kleur van de schaal bepaalt de tint.

Deze sfeerlampjes voor buiten zijn een perfecte toevoeging aan je tuin! De moderne en eigentijdse uitstraling voegt een vleugje stijl toe aan elke buitenruimte. Draagbaar en draadloos, een super item voor de lange zomeravonden. De lampen worden los en per sets verkocht. Kijk ook tussen de andere buitenverlichting van Fatboy. Stuk voor stuk sfeermakers voor in de tuin.

tuinverlichting met Fatboy

Tags:
  • oloha