Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1657 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Feestelijk 7 jarig bestaan van Intens Wonen: Geniet van 10% korting!!

April 1, 2024

10% korting intens wonen

Het is een bijzondere mijlpaal voor ons bij Intens Wonen – we vieren ons 7-jarig bestaan! Zeven jaar van toewijding aan het leveren van kwaliteitsproducten en service aan onze klanten. Om dit jubileum te vieren, willen we jullie bedanken voor de voortdurende steun. Dit doen we door jullie te trakteren op een speciale aanbieding: 10% korting op bijna alles* op onze website! 

kortingscode

In ons assortiment zit net dat ene perfecte meubelstuk om uw woonkamer compleet te maken, of wat decoratie die je wilt toevoegen voor een persoonlijke touch. Jullie hebben ons geholpen elke ruimte tot leven te brengen met stijl en karakter. We zijn trots om deel uit te maken van jullie interieuravonturen en om je te ondersteunen bij het realiseren van jullie designvisie. 

 

Het vieren van ons jubileum 

Om ons 7-jarig jubileum te vieren, nodigen we je uit om de collecties van mooie producten te ontdekken in onze webshop met 10% korting op bijna alles*. Of u nou op zoek bent naar een upgrade voor uw slaapkamer, een statement piece voor uw eetkamer of gewoon wat nieuwe decoratie om uw huis op te frissen, wij hebben iets voor iedereen. 

Dit is onze manier om onze klanten te bedanken voor hun steun en loyaliteit gedurende deze zeven jaar. We kijken ernaar uit om samen met je te blijven groeien en inspireren, terwijl we streven naar het creëren van prachtige en comfortabele leefruimtes waarin je echt je eigen karakter kunt weerspiegelen. 

 

Met trots vieren we ons 7-jarig bestaan bij Intens Wonen en kijken we uit naar nog vele jaren van stijlvolle interieurontwerpen en inspiratie voor jullie. 

feest intens wonen

*Uitgesloten van de merken Richmond, Starfurn, DTP Home, Must Living, LABEL51, PTMD, Fatboy Toni & AnLi Style (deels) 

*niet geldig op onze cadeaubonnen 

*niet geldig op bestellingen geplaatst vóór 1 April 

*Geldig van 01-04-2024 t/m 30-04-2024