Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Fijn opbergen

December 2, 2022

opbergen

Heb je inmiddels ook aardig veel spullen in huis? In de jaren stapelen de verzamelingen op, en dan kunnen fijne opbergers goed van pas komen. Opbergers zijn er voor allerlei spullen in allerlei maten. Dit weekend vieren veel mensen Sinterklaas en dan zullen er weer cadeaus worden geschonken. Waaah, nog meer speelgoed dat in huis rondslingert! Of toch niet? Gebruik handige opbergers met deze tips.

Kleding opbergen

Een opgeruimde slaapkamer is essentieel voor een goede nachtrust. Wist je dat je door rommel echt minder goed zou kunnen slapen? Een rustgevende slaapkamer laat je slapen als een roosje. Kleding berg je op in een kledingkast. Heb je nog ruimte over op de kast? Plaats er eens opbergboxen. Met seizoenswisselingen kun je deze boxen wisselen met zomer- en winterkleding. Zo houd je meer ruimte over in de kast waardoor het beter geordend en netjes kan blijven. Niks is irritanter dan je favoriete kledingstuk kwijt zijn tussen al die bergen kleren. En over een opgeruimde slaapkamer gesproken, waar laat je die slingerende vieze was? Je kent het vast wel, je wil lekker in pyjama en gooit je vieze was op de grond. Die komt later wel in de wasmand… Daarom heeft een wasmand ook een hele goede functie ín de slaapkamer. Het ziet er leuk uit en is een stuk praktischer dan dat je weer uitglijdt over een sok. Hier zijn overigens ook mooie manden voor te gebruiken.

wasmanden

Opbergen in de woonkamer

Nu een aantal tips voor het opbergen in de woonkamer. In een magazinehouder of boekenstandaard kan je tijdschriften en boeken netjes in bewaren. Dat is beter dan dat het overal op de tafel ligt. Daarnaast is het ook nog leuk voor het oog. Een houtopslag is ook een perfect voorbeeld van decoratie én efficiëntie in één. Of dan heb je nog dat speelgoed dat rondslingert. Je wil je kind graag lekker laten spelen, maar het is fijn als het daarna netjes opgeborgen kan worden. Daar kan een mooie speelgoedkist uitkomst in bieden.

hout

Overig opbergen

Kan je al wat vooruit met deze tips? Nog een paar overige opbergers. Zo valt er in de keuken ook veel te halen. Met storage jars berg jij pasta, koekjes en meer op een gezellige manier op. Daarbij zie je gelijk wat er in de pot zit als je voor een glazen storage jar gaat. Of ken je die momenten dat je de deur uit moet, maar die kleine rinkelende dingen nergens te bekennen zijn? Een sleutelkastje is hier een hele goede oplossing voor!

Bekijk meer opbergen

Tags:
  • opbergen