Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1660 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Fris je interieur op met déze zomeritems

June 16, 2023

Een fris, zomers interieur met warme kleuren

Naast de tuin of het balkon kan je ook binnen je interieur opfrissen tijdens deze warme dagen. Daarmee creëer je niet alleen buiten, maar ook ín huis dat heerlijke zomergevoel. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Na het lezen van deze blog weet jij hoe je je interieur opfrist met de mooiste zomeritems!

Maak het vrolijk binnen

Vrolijkheid associëren we met zomers! Vervang de donkere kleuren op de muur voor wat lichters. Schilder deze bijvoorbeeld in gebroken wit, beige of licht taupe. Voor nog meer een zomerse touch kies je warme, vrolijke kleuren zoals roze, oranje en geel. Koraal is ook een hele mooie kleur. Dit is een mix van roze, rood en oranje. Zoek het maar eens op, het is prachtig.

Voeg je graag een printje toen aan de muur? Daar fris je je interieur ook echt mee op! Wat we veelal zien, zijn botanische prints met groen, planten en bijvoorbeeld tropische dieren zoals toekans. Die brengt dan ook een boel vrolijkheid met zijn kleurrijke snavel.  

Wil je de muren niet zo rigoureus omgooien? Pas dan wat zomerse accentkleuren toe met kussens, vazen, ornamenten en andere woonaccessoires. Vele kussens komen in vrolijke prints en vazen en beelden in oneindig veel frisse kleuren. En die (tropische) dieren waar we het over hadden, die zijn dan weer leuk om te gebruiken in beelden en ornamenten. Ook materialen als hout in lichte kleuren boosten je interieur enorm!

Een fris en zomers interieur

Bloemen en planten

Iets anders dat je interieur helemaal opfrist, zijn bloemen en planten. De groene en vrolijke kleuren halen de zomer goed in huis. Wel is het voor sommige planten moeilijk om te overleven in de warmte. Kunstplanten zijn hiervoor de perfecte oplossing.   

Zomerfavorieten

eetkamerstoel met een frisse lookeetkamertafel damonklein klokje

bank summerfauteuil zalmbijzettafel goud

lemon vaassalontafel brixtafellamp giraffe

Met deze tips en items fris jij in een handomdraai je interieur op. Zo wordt jouw interieur helemaal zomerproof!

Tags:
  • fris interieur