Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Het stijlen van je tuin doe je zo!

September 7, 2021

Het stijlen van je tuin doe je zo!
Het mooie weer is in aantocht en dat betekent dat de tuin weer in stijl gebracht kan worden! Je wilt immers een mooi plekje om te kunnen genieten in het heerlijke zonnetje samen met je vrienden, familie of buren. De tuin is een plek om tot rust te komen, te barbecueën, te zonnen of om lekker te tuinieren. Dit in combinatie met een bijpassend interieur. Het stijlen van je tuin is niet altijd even makkelijk. Je wilt natuurlijk dat je tuinstoelen, lounge set, tuintafel en tuin accessoires een geheel wordt en niet rommelig oogt. Kijk daarom eerst wat je al hebt en wat daar bij past, je kunt namelijk met een paar nieuwe tuinstoelen je bestaande tafel helemaal een nieuw contrast geven! Ook zou je het interieur van binnen is goed kunnen bekijken en vanuit daar opzoek gaan naar de perfecte match. Het is het mooiste om je kleuren van binnen ook terug te laten komen buiten in de tuin. Naast de meubels is het aankleden van de tuin met accessoires het leukste gedeelte! Het is de finishing touch om er een gezellige plekje van te maken. Een sfeervolle vuurkorf, een paar plantenbakken, leuke buitenlampjes en een lekker buitentapijt maken het tuin interieur een gezellige en knus zitplekje.

Voor de kids
Naast een fijne plek voor jezelf gaan de kinderen ook weer graag naar buiten! Een veilige en leuke hoek in de tuin voor hun maakt de tuin helemaal compleet. Om te voorkomen dat het een troep wordt in de tuin met al het speelgoed kun je een leuke mand of kist erbij zetten waar alles in opgeborgen kan worden. Hoe leuk zou het zijn als de kinderen een eigen plek hebben om te kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes en te kunnen eten in de zon? Een picknick tafel zou dan ook perfect zijn waar ze van alles kunnen doen. Je kunt dit in dezelfde stijl houden als je eigen zit plek maar dit kan ook met wat kleurrijke kleuren gestijld worden. Het is maar net waar je van houdt. Door het aparte plekje voor de kinderen in de tuin kun je zelf lekker weg dromen in je nieuwe tuin set!

Neem een kijkje
Ben jij net zo enthousiast over het stijlen van de tuin als ons en heb je nu volle inspiratie gekregen? Neem dan gerust een kijkje bij ons op de website en ga opzoek naar de perfecte match! 

Tags:
  • tuin stijlen